עצלנות

Lost Lullaby

New member
הדרך היחידה שאני הצלחתי

היא פשוט להכריח את עצמי. לכתוב לי מן לו"ז ליום ולהגיד לעצמי בדיוק מתי אני הולכת ללמוד, למשל. :$

olsen cool

New member
אני לא מדברת על לימודים

למרות שזאת בעיה בפני עצמה,אני מדברת על הכל. איך אני מצליחה להפטר מהדבר הזה?

וזה מפריע לך

שאת בבית ולא עושה כלום? יותר מפריע לך לשבת בבית ולא לעשות כלום מאשר לאסוף את עצמך, להשקיע מאמץ להתארגן ולצאת?

תקשיבי טוב

עצלנות זה שם תואר למשהו שבכלל לא אומר כלום למי ששומע אותו. גם האדם הכי "עצלן" על פני האדמה, לא יושב כל היום ובוהה דרך החלון כי הוא מתעצל להזיז את הראש ולבהות לpעמים גם בקיר. גם האדם הכי עצלן על פני האדמה קם ועושה דברים. השאלה היא מה מניע אותך פעם לעשות ופעם לדחות עשייה. הניחוש שלי הוא שכל עוד משהו לא ממש ממש בוער בעצמותייך וחשוב, תהיה לך נטייה לדחות אותו אפילו שאת יודעת שאולי תצטערי אחר כך. במילים אחרות זה אמנם מפריע לך, אבל כנראה לא מפריע לך מספיק בשביל להתאמץ. ביום שזה יפריע לך מספיק, או ביום שזה יהיה חשוב מספיק את כבר תקומי ותצאי. Trust me.

lollapalooza

New member
מהנסיון שלי,

עצלנות זה לא משהו שנפטרים ממנו בשניה. זה משהו שצריך ללכת נגדו בכוח. פעם, פעמיים שאת מחליטה שעכשיו את יוצאת, גם אם לא בא לך לזוז, ואת רואה שכיף לך וטוב לך. מעבר לזה, את חייבת להכנסי לעצמך לראש שאם את לא עושה משהו עכשיו, את פשוט לא עושה אותו אף פעם. את רוצה לצאת מהבית ובסוף נשארת בו, ומה שיוצא מזה, זה שאת לא מנצלת את הזמן ומתחרטת אח"כ. תחליטי פעם אחת שבכוח את יוצאת, ותעשי את זה. או שפשוט תקבעי עם אנשים שלא יהיה לך נעים להבריז להם, וככה תהיי חייבת ללכת
.

למעלה