עצלנים! הלילה מגיעים הליאונידים!!!

לירי ג

New member
עצלנים! הלילה מגיעים הליאונידים!!!

מי שראה ב 1999 את הסופה של המטאורים יודע על מה אני מדברת... זה המראה הכי יפה בעולם.למה אתם כאלה עצלנים! זה חוויה של פעם ב - !!!!! אז יום אחד תקומו ב 4 בבוקר, מה קרה?! אני מבטיחה לכם שלא תצטערו...

Johnny the Doe

New member
מי עצלן??

מה ההערכה הכי מדוייקת שלך לגבי זמני מטר הליאונידים - מתי מתחיל? מתי נגמר?

Johnny the Doe

New member
מי קם ב-4 בבוקר??

אני נשאר ער עד 4 בבוקר!
יאללה, הגיע הזמן לקצת ליאונידים. חסר להם שהם מבריזים לי!

ailag

New member
אני.

ולא ראיתי כמעט כלום.. בין השאר כי חששתי לצאת מהאוטו בשעה כזאת בחושך כזה. כשהתחילה הזריחה מצאתי מקום טוב ויצאתי, ראיתי ממש מעט. נראה שזה לא היה בגלל האור, אלא בגלל שהיו מעט .. (זה היה גבוה בשמים, הגג של האוטו הסתיר לי כשהייתי בפנים) למרות שהבנתי שזה צריך להימשך עד הצהריים? בטח כתוב באחת הכתבות. אני עייפה מכדי לקרוא. הסופה ב-99 : הכוונה לזו שאמורה היתה להיות בנובמבר? היתה אמורה להיות אחת בטירונות שלי באמצע הלילה, המ"כיות לא הרשו לנו לראות, רצינו ללכת לראות בכל זאת ו... זאת שהיתה אמורה להתעורר (ולהעיר אותנו) לא הצליחה. bassa! (אבל לפחות את הליקוי של 99 ראיתי).

2_be

New member
../images/Emo6.gif

ומי שרוצה רק להמשיך לקרוא עליהם מוזמן לפה.

תגידו!!!!! איזה קוואז נפל אליכם????

מחזה של פעם בחיים? בערך בעשר, סתם ישבנו אני והחברה שלי, והיתה איזה נקודה בגודל פיקו-מטר שמרצדת באור ירוק-סגול. יכול להיות שזה זה? זה מטום? הציפור? זה עב"ם? זה חור שחור סופר מאסיבי פרו-אקטיבי? תאמינו לי, שאני אתעורר ב4 בבוקר זה ארועה נדיר של פעם בחיים, בפני עצמו. נראה לי שרק בי מסוגלת לכאלה דברים. עכשיו ברצינות, יכול להיות שראיתי אחד?

2_be

New member
../images/Emo2.gif

אני? אני ב-4 בבוקר ישנתי חזק....בכל זאת הייתי צריכה לקום היום ללימודים.. שמחתי לראות שלא הפסדתי יותר מידי <לפי התגובות פה למטה...>
נראה לי שלא ראית את הליאונידים..אבל חכה ונשמע את דעתם של אלה שצפו בהם ממש היום (ולא זוכרים רק את מה שהיה לפני כמה שנים...)

מממ איך קראו לקודמים שהיו

פרח לי השם אלה שכל שנה כדור הארץ חוצה את מסלול החלקיקי שהשאיר השביט איזה יפיפים הם היו ראיתי אותם ממש מדהים!

MerlinTheWizard

New member
היה יפה...

ציפיתי ליותר אבל בשלוש התחילו מטחים שלהם היו איזה חמש כל דקה זה היה מדהים! והיה אחד גדול במיוחד שהשאיר שובל מזה יפה! בקיצור היה שווה ללכת לגג של חבר שלי ולראות את זה! הוא שם מצלמה שתצלם כל דקה תמונה ונראה לי שאפילו תפסנו אחד! ------------------------ מרלין ראש מסדר המכשפים

2_be

New member
ברןך הבא ../images/Emo24.gif

איזה כיף לך שהצלחת לראות..ואם צילמת זה עוד יותר טוב
אז מה דעתך להוסיף תמונות לגלריית הפורום?

למעלה