דווקא יש לי אחד בבית שילעס כל מה שתיתן לו ובעיקר מה שלא. הוא פיראנה קטן.א. אף פעם לא כדאי לתת לחתול משהו שנועד להיכנס לפה של כלב.
ב. כלבים אוהבים ללעוס, עצמות או נעליים או כל דבר אחר, חתולים לא, אני לא חושב שחתול נורמלי יתייחס בכלל לעצמות.
יש חתולים שאוהבים ללעוס נוצות. אפשר לנסות למצוא נוצות של יונים בחוץ ולבדוק. שלא כמו נוצות צבועות ( לניקוי אבק) זה בוודאי לא רעיל. מקסימום החתול ישחק עם זה חמש דקות... היה לי חתול שמת ללעוס שקיות ניילון. למרבה המזל, הוא רק לעס אותן ולא בלע. זה היה המסטיק שלו. אבל אין לבטוח בחתול לעולם. החתול הקשיש שלי, אוהב לאכול קטניפ, אין בכך רע, אבל פתיתי העלים הם מאוד קטנים ויבשים. אם פרור אחד יכנס לו לקנה הנשימה בטעות, זה יכול להסתיים באסון. לכן איני נותנת לו צמח זהדווקא יש לי אחד בבית שילעס כל מה שתיתן לו ובעיקר מה שלא. הוא פיראנה קטן.
אבל כשחיפשתי צעצועי נשיכה בשבילו מצאתי אונליין משהו שנראה כמו מקלות. מסתבר שזה די פופולרי בחו"ל. זה איזה ענפים יבשים של צמח ממשפחת הקטניפ או משהו, שהחתול יכול לכרסם. לא קניתי כי לא הייתי בטוחה לגבי המקור שלהם אבל הי, אופציה לחקירה נוספת אם מישהו צריך.
נוצות שמרימים בחוץ- צריך לנקות קודם שלא להכניס הביתה כיני גוף, שנמצאות על עופות. יש כל מיני דרכים לעשות את זה אבל זה תמיד עשה לי צמרמורת המחשבה אז אני לא אוספת מבחוץ. נדמה לי שמספיק לרסס בקצת חומץ ולהשאיר בשמש ישירה כמה ימים אבל אני לא זוכרת. אפשר תמיד לשאול את דוקטור גוגל.יש חתולים שאוהבים ללעוס נוצות. אפשר לנסות למצוא נוצות של יונים בחוץ ולבדוק. שלא כמו נוצות צבועות ( לניקוי אבק) זה בוודאי לא רעיל. מקסימום החתול ישחק עם זה חמש דקות... היה לי חתול שמת ללעוס שקיות ניילון. למרבה המזל, הוא רק לעס אותן ולא בלע. זה היה המסטיק שלו. אבל אין לבטוח בחתול לעולם. החתול הקשיש שלי, אוהב לאכול קטניפ, אין בכך רע, אבל פתיתי העלים הם מאוד קטנים ויבשים. אם פרור אחד יכנס לו לקנה הנשימה בטעות, זה יכול להסתיים באסון. לכן איני נותנת לו צמח זה
לגבי עצמות קנויות לכלבים - גם לדעתי החתול לא יתייחס לזה.
רעיון מעניין! האם במשתלות יודעים מה זה קטניפ? מאחר שזה צמח שגדל לאט יותר מדשא, צריך יהיה לשים אותו בקפסולה נגד חתולים... החתולים שלי רגישים שניהם לצמח הזה ( לא כל חתול מגיב אליו)אפשר לגדל את הצמח בעציצים או אדניות, כמו שמגדלים לחתולים עשב חיטה. אפשר לקנות שתילים או זרעים. אומרים שהקטניפ דוחה יתושים (לא בדקתי) אז זה יכול להועיל גם לבני האדם. בכל מקרה, בצמח חי אין פירורים יבשים שאפשר לשאוף, אבל ישנו הריח ובריכוז גדול יותר מאשר בחומר היבש.
אם הנייר אינו מודפס (נייר לבן למדפסת) , אז אולי אין בכך כל רע, מקסימום - סיבים תונתיים... חתולה ממחזרת נייר...נובי לועסת את כל הקרטונים שבבית, וכשמזדמן לה, גם כל פיסת נייר...
זה לא רק הצבעים, זה הכימיקלים המשמשים להפוך את התאית לנייר, זה כולל כלור וחומרים מרעילים אחרים.על זה לא חשבתי. היא לא ממש אוכלת את החתיכות, אלא מפזרת מסביב לקרטונים, אבל בכל זאת הצבעים עלולים להזיק ע"י הנגיעה בפה.
כדאי לרסס את הניירות שזורקים והקרטונים בחומר דוחה חתולים, ולנסות למנוע את ההרגל הזה. אם החתולה אובססיבית לניירות ולקרטונים, היא בטח תעבור לניילונים... חתולים מתים על שקיות ניילון.החלפתי לה אוכל כמה פעמים, ולעיסת הקרטון תמיד היתה שם.
כרגע היא עם N&D מופחת דגנים, אוכל מעולה ומאוזן לכל הדעות. היא קיבלה גם אוכל עם דגנים וגם ללא, כך שלא נראה שזה קשור לחוסר כלשהו במזון, אלא יותר כמשהו התנהגותי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.