עצמאות הופעות ושוב הופעות

עצמאות הופעות ושוב הופעות../images/Emo168.gif

רביעי 11.05.05 קריית אתא 21:00 רביעי 11.05.05 שוהם 23:30 רביעי 11.05.05 "רוק עצמאות" - אמפי פארק - ראשל"צ 00:30 רביעי 11.05.05 אמפי פארק- רעננה 01:45 בקירוב

JALULA2

New member
אני רוצה להתייחס שנייה למה שכתבת...

ואם שמת לב שייגעצ מופיעים 4 פעמים ביום העצמאות...אז בטח כולם אומרים ייש איזה כיף אני בטוח אלך לאיזה הופעה אחת שלהם לפחות אבל... אתם לא חושבים איזה מסכנים! 4 הופעות לא פחות ולא יותר-4! פעם מישהו חשב על זה? כמובן שבכל הופעה הם צריכים לתת פייאט רציני! ובטוח שגם הם רוצים לחגוג קצת יום העצמאות...אף פעם לא חושבים על זה...שהם קורעים את התחת רק בשביל לעשות לנו טוב! חשבתם על זה פעם?

גוטשה

New member
ממממ

דווקא נראהלי שקבעו את כל ההופעות בהדכמה שלהם, את לא חושבת? הרי כמה כסף הם יעשו מהופעה אחת? הם צריכים כסף, כי לא מרוויחים במדינה הזאת כלום.

JALULA2

New member
זה שהם עושים את זה בשביל הכסף..

לא אומר שלא קשה להם..ואנחנו לוקחים את זה כמובן מאליו! חוץ מזה נראה לי שאחרי כל הופעה הם יוצאים עם בוחטות של כסף... נראה לי...

מנסתם שזה קשה להם

אבל מה לא עושים היום בשביל כסף? ועוד במצב של המוזיקה בשיראל..

גוטשה

New member
לא יודעת..

הרי הם לא נותנים הופעה של שעה בכל אחד מהמקומות האלה, אולי איזה 7-10 שירים..כמה כסף הם כבק מקבלים על זה?

כמה דברים

הם לא היו מופיעים אם היו רוצים הם היו עושים פחות הופעות אם היו רוצים(לשכור אומן לערב יום העצמאות זה יותר יקר מבכל השנה) אבל הם רוצים להופיע, רוצים לעשות את כל ההופעות, למרות שבהופעה אוחת באותו ערב הם מרוויחים יותר משהם עושים 4 בהופעות בערב רגיל, הם רוצים! אם לא אז לא...זה קשה נכון אבל החלטה שלהם

ויכוח מיותר לדעתי.. ../images/Emo26.gif

את לא חושבת שאם הם לא היו נהנים מזה הם לא היו מופיעים? אם אמן לא אוהב את מה שהוא עושה הרי שאין בזה שום טעם. הם מופיעים ביום העצמאות, ולא, אנחנו לא לוקחים את זה כמובן מאליו.. ממש לא. אנחנו הולכים, משלמים, באים להופעה, שרים, רוקדים, צועקים
זה לא לקחת כמובן מאליו
ממש לא
הם מופיעים ב-4 מקומות כי הם רוצים, לא כי מאלצים אותם. הכל עובר בהסכמה שלהם. ודי כבר להכנס לכמה כסף הם כן או לא מקבלים.. אני מבטיחה לכם שהם לא היו עושים משהו שהם לא רוצים או שלא משתלם להם הן מבחינה כלכלית והן מבחינה אישית/נפשית/חברתית או כל דבר אחר.

../images/Emo95.gif משום מה אני כלכך לא דואגת

הם קבעו את ה-4 הופעות האלה כי ביום העצמאות המחירים שלוקחים להופעה של 5-6 שירים היא טונה כסף ועם יש הזדמנות לעשות בוכטה אז למה לא. תאמין לי שמה שהם ירוויחו ביום העצמאות הזה את "קריעת התחת" שכרוכה בעניין.

למעלה