עצמאות של עצמאי ושקט של שכיר

עצמאות של עצמאי ושקט של שכיר../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

הי... אני כתבתי כאן בעבר בניק 'יזמית עם רעיונות' שאבד לי במצולות השכחה(כלומר הססמא שלו) אז אני פונה אליכם בנושא הבא: פרסומים מאד פופולארים בעיתון מדברים על 'להיות עצמאי עם שקט של שכיר'. אין לאף אחד תימה על היתרונות של זה הבעייה שזה *two good to be true* כלומר: אתה עובד כעצמאי, ואת הכסף מעביר לחברת ה'תיווך'. הם מצדם נותנים לך משכורת סוף כל חודש(בתאריך שנוח לך)** ----------------------- נפגשתי עם רו"ח מאד אמין שנקרא גדעון זינדר, שגם השתתף בפורום זה בעבר. יש לציין ששום דבר מן הפגישה עימו או מקריאת החוזה לא עשה עלי רושם שלילי והרושם שקיבלתי היה חיובי מאד. הייתי רוצה לשאול אתכם: מה אתם ( חברי הפורום וגם מט"י) יודעים על הפתרון ( שעל פניו מהתרשמויות ראשונות של שיחות וקריאת חוזה נשמע מצויין ) של 'להיות עצמאי עם שקט של שכיר' שבו חברת ראיית החשבון מקבלת עבורך קבלות ומנפיקה עבורך תלושי משכורת. תודה
היזמית
---
...

זה נשמע נוח ../images/Emo13.gif

השאלה היא האם זה משתלם מבחינה כלכלית (מבחינת האחוזים שאת מפרישה להם).

yanivib

New member
זה נשמע מאוד מעניין

אני פיתחתי מערכת שאני מעוניין למכור למפתחים (www.key-hole.com), אבל אני לא יודע מה לעשות מבחינת מס הכנסה (מאחר ואני עובד במשרה מלאה בחברת תוכנה גדולה). כמה כסף את צריכה לשלם לחברת ר"וח עבוד הסידור הזה ?

galh

New member
האתר שלך לא עולה.

בכל מקרה, על עבודה שניה אתה משלם אוטומטית 50 אחוז מס הכנסה, אבל ניתן לעשות תיאום מס במהלך השנה (לא בטוח) או בסופה (בטוח). פרטים נוספים אצל יועץ מס, רו"ח או באתר של מס הכנסה.

yanivib

New member
היו לי בעיות בשרת.. עכשיו המערכת

עובדת www.key-hole.com

galh

New member
חביב, אבל...

אני לא ממש זוכר, אבל אני די בטוח שיש חברה אחת או שתיים שעושה את זה כבר (לאתר של וואלה לדוגמא). לעניין הטכני, אתה משתמש במנוע הרינדור של IE, אחר או אחד משלך?

stac

New member
GIRAFA

גם ישראלית, כמובן הכל תלוי במחיר לרשיון ותמיכה טכנית למוצר.

yanivib

New member
פרטים

אז ככה, אני אכן משתמש במנוע של ה-IE לרינדור. בקרוב אתחיל למכור את הקומפוננטה שלי למפתחים (בסביבות 100$ לרשיון). www.key-hole.com

roee

New member
למען האמת

הרעיון שלך אינו חדש כלל ועיקר. אני לא רוצה לדכא אותך אבל - יש לי WEBSERVICE שעושה את אותו הדבר. [ד"א את הרעיון קיבלתי מהאתר של אפי נדיב] הבעייה במנוע כזה הוא ליצור מאגר גדול יחסית של תמונות על שרת חזק אם תסתכל בדוגמא של אפי תיראה שיש לתמונה קאש של שעה, דבר שניתן להגדיל בקלות. דבר שני - לא הייתי מסתמך על מנוע הרינדור של הIE מכיוון שהוא לא יציב, ועשוי להשתנות עם הגירסאות. בכל מיקרה בהצלחה

yanivib

New member
כמה הערות

1.המערכת שלו לא תומכת ב-Flash 2. הרזולוציה שלו די גרועה 3. לוקח לו המון זמן לרנדר את התמונה 4. יש לי כבר 3 לקוחות שרכשו את הקומפוננטה שלי במחיר של 150$ לרישיון

למעלה