עצמאי בשטח.....

tairon

New member
עצמאי בשטח.....

כבר שהייתי בבטן של אימא שלי כך היא מספרת לפחות נאמין לא? הייתי עצמאי בשטח..עושה מה בראש וההפך הגמור ממה שהיא תמיד רצתה דוגמית קטנה לכך לפי דבריה שהיא הלכה לישון אני הייתי באקשנים ושהיא היתה ערה אני חרפתי לי ללא מפריע יש כאלו יאמרו עובר מרגיז! שהגיע היום המיוחל האמת תתקרבו רגע שששש................... לא כל כך רציתי לצאת אז נתתי לכולם לחכות העצמאי הזה יצא מתי שלו מתחשמק וככה היה כתינוק הייתי בעיתי כך היא שוב מספרת לי הכל רוצה לבד כבר מגיל צעיר ושלא מסתדר מי ששילם את המחיר היו הרצפות בגלל זה ראש האיטונג שלי ומשם העקשנות והחוסר רצון לוותר אפילו לעצמי בעיתי יאמרו כמה פה מיד! אולי אבל בכל רע יש טוב ומי אמר שהכל מושלם כילד כך היא שוב מספרת ואת זה אני כבר זוכר לבד הייתי ילד שלא יושב ולו דקה במקום עם רעיונות זדונים זכור לי אותו יום שלקחתי צינור מים הכנסתי דרך התריס פתחתי ת`ברז ונורא סיקרן אותי לדעת עם אפשר להפוך את הבית לבריכה אמרתי כבר שאני נורא אוהב מים? אימא שלי לא אהבה את הרעיון של בית צף אבל היום שנים לאחר מכן כל ארוחה משפחתית נזכרים בזה ומתגלגלים מצחוק כנער התחלתי להתייצב ואז קצת להביא נחת מה שנקרא אבל עצמאי נשאר עצמאי ותמיד תמיד הכל לעשות לבד ללא עזרה אתמול בערב ושתבינו כיום אני בחור שוחחתי עם אמי היקרה מכל שאמרה לי משפט מדהים בעיני עצמאי היית עצמאי נשארת אבל תמיד תמיד מאחוריך אני אז גם כיום אני מחולל מהומות לא קטן למרות שכיום אני משתדל לחסוך ממנה את מעללי ומספר לה לאחר מעשה אתמול זה לא קרה ככה זה קרה בדרך שונה ולא הגיע ממני כי אתמול עקפו אותי בדרך לשם אז לראשונה הרגשתי איך זה לא להיות עצמאי ואייך זה לאבד שליטה על חיי ולגלות לכם משהו.....לא אהבתי את זה ולו לדקה ואם תשאלו אותי למה זה? אני יגיד לכם שיש לי קצב משלי לעשית דברים ונכון אני יודע שישנם אנשים שלא אוהבים את הקצב שלי אבל הוא שלי וככל הנראה ישאר כזה עד יום מותי כי ככה באתי לעולם וככה ככל הנראה אשאר

קרני

New member
בקצב הרומבה... ;-)

עצמאות זה הדבר המיוחל לה כל אדם שואף... כל אחד אוהב ללכת בקצב שלו - ללמוד כשמתאים לו, למלא את הבית במים ;-)), לנסוע לטיול באיים רחוקים..., להתחתן, להביא ילדים. אפילו לאכול, כל אחד לועס בקצב שלו... לפעמים מישהו באמת עוקף ואז לא ממש נעים - היי, מה עם הקצב שלי?! אני גם לא נושם אפילו כמוך...!?!?! לרוב אני בטוחה שכשאלו קורים, אין כוונת רעה או מזיקה... במיוחד כשזה מגיע ממקומות קרובים... אלא אם זו הייתה עקיפה לא ממש זהירה ומסוכנת (בלי איתותים, שמירת מרחק, מהירות...) טיירון, אין לך שום סיבה לשנות את הקצב שלך. קצב משנה בן-אדם, ואנחנו הרי לא ממש רוצים שתשתנה... :)) וותר לעוקפים למיניהם. יש להם דרכים משונות להגיד לו שהם אוהבים... :)) שיהיה לך יום נפלא!!! @ @ J U

למעלה