עצמות בקר

נאדיו

New member
עצמות בקר

מישהו יודע איפה בפתח תקווה אפשר להשיג עצמות בקר טריות?אלו עצמות עם מח בפנים. חיפשתי כבר בכמה סופרים ואיטליזים ולאף אחד אין טרי,רק קפוא.. אודה על כל עזרה

נאדיו

New member
האמת?

אולי תצחק,אבל זה בשביל הכלב שלי.. פשוט אמרו לי שעצם בקר טרייה(אחרי הרתחה קצרה)היא הכי טובה לניקוי השיניים וגם תעסוקה נהדרת,ושעצם קפואה פחות יעילה וטעימה. אז אם אתה יודע איפה אפשר להשיג,אודה לך מאוד

uriler

New member
מניסיון עם עצמות קפואות -

הכלבה של ההורים שלי (ולמעשה, גם הכלבה של אחותי) מאוד נהנות מעצמות קפואות. מוציאים אותה מהפריזר קצת לפני, מפשירים, ושעות של הנאה :) אגב, טיפ נחמד - אחרי שהכלב חיסל את המח עצמו ונשאר עם עצם (שלאט לאט מתגרדת), אפשר למלא את המרכז בטונה / גבינה / פסטרמה ולהקפיא את הכל שוב - אתגר נוסף

נאדיו

New member
אבל אני עדיין מעדיפה טרי

אם לא תהיה ברירה אני אקנה קפוא. פליז,מישהו יודע איפה אפשר למצוא עצמות טריות בפ''ת?

א פרח

New member
חפשי אצל קצבים

אצלינו אני מוצאת אצל הקצבים בשוק הקבוע. בדרך כלל לקראת סוף השבוע ותמיד אפשר לשאול מתי יש ולבקש שישמרו. בהצלחה.

נאדיו

New member
את יכולה לתת לי שמות של הקצביות?

כי הייתי בקצבייה אחת בשוק ואמרו לי שאין להם....(מדובר על טרי,כן?)

פוקסי99

New member
לא בפתח תקווה אבל קרוב

אצל משק זמיר יש עצמות בקר מלאות מח במבצע במחיר של 8 שקל לק"ג הייתי אתמול בערב וראיתי הם נראות מאד איכותיות החנות נמצאת בטירה בכניסה המזרחית מול צור יגאל כל טוב פוקסי

עצמות בקר טריות..

בחצי חינם בפתח תקווה. אני בוחרת שם עצם שלמה והם מנסרים לי אותה במקום. וזה גם זול, משהו כמו 10 ש"ח לק"ג אם אני לא טועה.

נאדיו

New member
מוזר שאת אומרת את זה כי הייתי שם

ולא היה להם טרי,רק קפוא. הייתי שם לפני חודש וחצי,מתי את היית?

noamm

New member
אני ממליץ בחום על עגזיאל

מקווה שאני כותב את השם שלו נכון באור יהודה אטליז מעולה!

למעלה