"עצמות יבשות" (ככה קראו לזה?)

shanyz

New member
"עצמות יבשות" (ככה קראו לזה?)

אוקי על הפרק של היום. מספר דברים היו ממש לא ברורים בפרק: |כוכב| דבר ראשון, זינה אמרה שכדי לעבור לעולם הרוחות צריך להיות עם יצור שרק מת, משהו כזה...אז...איך מסיברים את זה שיקוט עברה לעולם הרוחות? איזה חיה היא הרגה? ואיך זה שזינה לא שמעה את יקוט עוברת את הטקס (שכלול בתוכו הריגת חיה <שמתי היא עשתה את זה בדיוק?>, ריקוד, וכל זה...וזינה לא שמעה? לזינה יש שמיעה מצויינת! |כוכב| יקוט אמרה שזינה לא תצליח לגבור על אלטי בעולם הרוחות, אז איך זה שהיא הצליחה לגבור עליה כששתיהן היו שלדים? כאילו, בסדר, זה לא היה ה"עולם של אלטי" אבל זה היה עולם דימיוני אחר, ולפי מה שיקוט אמרה, היא לא מספיק חזקה בשביל לגבור על אלטי, אז איך מסבירים את זה?? |כוכב| מה עולה בגורלה של אמריס? כאילו, מזכירים אותה מתישהו בהמשך התוכנית? |כוכב|זהו

וואי, הרבה זמן לא ראיתי את הפרק הזה

אבל אני מאוד אוהבת אותו
יש קטעים מסויימים שאני לא זוכרת, אז בגלל זה אני לא יכולה לענות על השאלות הראשונות שלך... בקשר לאמאריס...בהמשך העונה החמישית מזכירים אותה, בפרק Lifeblood <נראה לי שהוא הפרק ה-16 בעונה ה-5> שם מספרים לזינה וגבי שגם אמאריס וגם יקוט נהרגו בקרב

shanyz

New member
למה זה לא עשה לי ציון של כוכב?!

אה.. הבנתי למה, כי לא כתוב בפנים כוכב.. אלה יש צורה כזאת של כוכב.. הנה ככה:
חיחי

*neta*

New member
יקוט אמרה שזינה לא תצליח

לגבור עליה במצבה (אישה בהריון שלחוצה) ואלטי אמרה לגבריאל שזאת באה לעולם שלה, שהמחשבה החזקה מנצחת, ובעסקה של זינה ואלטי זינה ידעה שאלטי לא תכבד את העסקה ולכן יצרה עולם משלה ששם הן שלדים.

shanyz

New member
אוקי אבל איך זה שזינה הצליחה

לגבור על אלטי? היא בהריון ולחוצה

*neta*

New member
היא שלד נגד שלד

דברים כמו הריון לא באים לידי ביטוי בשלד, וגם זה היה בעולם שהיא יצרה עם המחשבה שלה. ואגב כל הקטע של ההריון וזה זו רק תאוריה שלי

fireice

New member
תגובה

זינה לא יכלה להילחם כי היה לה תינוק בבטן וזה הקשה עליה מאוד (בגלל הבחילות והכאבים והחלומות) אחרי שאלטי לקחה את הנשמה של התינוק, כנראה שהוא לא היקשה עליה. עוד סיבה הגיונית: זינה כל כך התעצבנה והתעצבה על התינוק שהיא כיסחה לאלטי את הצורה

למעלה