עצמת קליטה וחיבור

עצמת קליטה וחיבור

נתב EDIMAX M300.
בחדר המרוחק ביותר בבית, עצמת השידור היא -80dbm עד -70(מינוס 80 עד מינוס 70). מתוך פריטי הציוד שבבית (שני מחשבים ניידים, שלושה טלפונים) רק אחד הטלפונים מצליח להתחבר. עצמת השידור במדידה צמודה לאנטנות של הנתב היא כמינוס עשרים (נדמה לי שזה המקסימום המותר בחוק בתדר 2.4).
הנתבים של השכנים שנקלטים בחדר חלקם בעצמה של עד -60dbm, אבל בערוצים אחרים (אני על ערוץ 5, השכנים בערוצים 1-3 ו-8).

האם רק להתקין "מגביר טווח" (רפיטר) יעזור? אין לי אפשרות למתוח חוט ממיקום הנתב כדי לחבר נתב משני בתור AP.

את המדריך המעולה שלך קראתי כבר בעבר

אני מודע לכך שהדרך הנוחה והנכונה היא לקחת את הנתב הישן, למתוח מהנתב הנוכחי לישן חוט ולהגדיר את הישן כbridge. הנקודה היא שאני בדירה שכורה, ומתיחה של חוטים לא כל כך באה בחשבון.
&nbsp
הנתב הישן שעומד לרשותי לא תומך בWDS, ולפחות לפי התפריטים שראיתי - גם הראשי שלי לא (שניהם נרכשו לפני שקראתי את המאמר שלך), וקניה של שני נתבים תעלה יותר מדי, בעקר כשהמוכרים בחנות לא מבינים את השאלה "איזה נתב אצלכם תומך WDS?". בכל מקרה - לא כוונתי לrange extender אלא לrepeater. האם פספסתי משהו?

cheif

Member
מנהל
בגדול

אלה שני שמות שונים לאותו דבר. כמה אתה מוכן להשקיע בכזה דבר?

מעט ככל האפשר.

ראיתי שיש repiter בksp ב120 ש"ח. לא יודע אם יתאים או לא. (יש נתבים זולים יותר, אבל אין עליהם מידע בקשר לwds).

למעלה