עצרו את ניתוחי עקירת ציפורניי

לילךLilach

New member
עצרו את ניתוחי עקירת ציפורניי ../images/Emo108.gif

ישנה התארגנות בראשות ריבי מאיר מהעמותה למען החתול וענת משונרא : שתלחם במי שעדיין מבצע את הניתוח הסדיסטי של עקירת ציפורניים לחתולים (כידוע זה ניתוח שבו כורתים את הציפורן יחד עם פרק האצבע ). הרעיון הוא לפרסם רשימת וטרינרים שלא מבצעים את הניתוח האכזרי ולעומתם רשימה של וטרינרים שעושים את הניתוח הנורא הזה ופשוט להחרים אותם !!! ישנו אתר בהקמה שמרכז חומר ,מי שיש לו רעיונות ושיטות למניעת גירוד רהיטים (למשל מתקני גירוד בנה לבד וכו...) מוזמן לספר עליהם. וכמובן להביע את דעתו על הניתוח האכזרי הזה. ואם יש לאנשים פה מידע על וטרינרים שבודאות לא ושים את הניתוח הזה ולעומתם וטרינרים שכן מוכנים לעשות את הניתוח ,אנא שילחו לי מייל עם הפרטים ומה מקור הידע שלכם לגבי הוטרינרים האלה. בנתיים אין באתר מייל ,מי שרוצה יכול לשלוח לי חומר למייל שלי או לפרסם את החומר פה. כתובת האתר הזמני: עקירת ציפורני החתול

shanty.G

New member
עקירת ציפורני חתול

מכירים את הנושא הכאוב? אנשים המגדלים חתולים, ומגלים (לפתע?) כי חתול אוהב לעשור "מניקור" על הספות, על השטיח ואיפה לא. חלק מאותם אנשים, הבוחרים להתאים את החתול לצבע הספות, ניגשים אחר כבוד לוטרינר, ואחרי שהשאירו אצלו כמה מאות ש"ח, מקבלים חתול נטול ציפורניים ו...נטול קצות אצבעות. ניתוח לעקירת ציפורניים הוא ניתוח אכזרי ביותר, בו מתבצעת גדיעה של הפרק האחרון באצבעות החתול (הנדרשת לעקירת הציפורניים). בארץ החוק מתיר לבצע ניתוח אכזרי זה של עקירת ציפורני חתולים. אינפורמציה נוספת תוכלו למצוא באתר THE DECLAWING INFORMATION SITE (כולל תמונות המחשה, לא קלות) וכן באתר הנמצא בהקמה. אתם מוזמנים לקרוא את סיפורה של אושני, חתולה שעברה ניתוח כזה, ומצאה את עצמה יום אחד ברחוב. לאושני היה מזל.

feline9

New member
מה עם פרסום...

רשימת הוטרינרים שעדיין קוצצים אוזניים וזנבות וכליאתם מאחורי סורג ובריח?

shanty.G

New member
שאלה טובה

אם ידוע למישהו על וטרינר שמבצע ניתוחי חיתוך אזניים/זנב לכלבים, הוא חייב להודיע לרשויות/לגורמים המוסמכים! זוהי במפורש עבירה על על חוק צב"ח, כפי שתוקן לאחרונה והתווספו לו סעיפים הנוגעים ספציפית לחיתוך למטרות יופי (כלומר- אזניים/זנב). בניגוד לניתוחים אלו, ניתוח עקירת ציפורני חתול הוא לצערי עדיין במסגרת החוק בישראל. ע"פ הידוע לי, יש מדינות בהן ניתוח זה הוצא אל מחוץ לחוק, ביניהן אנגליה. (מישהו יודע בוודאות על מדינות נוספות?)

למעלה