עצרו
דיון לפניכם

Dark Force

New member
עצרו../images/Emo70.gif דיון לפניכם../images/Emo70.gif../images/Emo22.gif

כן, ועוד אחד מהדיונים שאני חושב שבתור פורום אנחנו צריכים להגיע לאיזשהי הסכמה. כשאומרים יעל בר זוהר, ישר עולה אותה הדמות הבלונדינית ששיחקה בטלנובלות אגדתיות, הייתה בפסטיגלים ובעיקר הייתה היא. לא נתקלתי עוד בתגובה שאומרת "שחקנית מצויינת" "זמרת נפלאה" וכו', השאלה שלי, ובבקשה תגובות הולמות יחסית לדיון רציני זה (
) יעל, שואו משועבד לתעשייה
או פשוט קונצנזוס שיכול לעשות מה שבראש שלו

elii1988

New member
מה ז'א...../images/Emo163.gif

"קונצנזוס שיכול לעשות מה שבראש שלו" לא הבנתי את הקשר של הסכמה לבין השאלה...

Dark Force

New member
כלומר..../images/Emo56.gif|פגרה|

האם התעשייה מחליטה בשביל יעל
או שכיוון שהיא כבר כוכבת מספיק גדולה, היא מחליטה למענה

yarden151

New member
יעל היא בעיקר בועת יחסי ציבור ענקית

יעל היא בעיקר בועת יחצ"נות בלתי רגילה,וחסרת כל בסיס.מכאן,שהתשובה הנכונה יותר היא "שואו שמעובד לתעשייה". היות ובועת יחסי הציבור שלה היא גדולה,כמעט במימדים חסרי תקדים,היא מועסקת בהמון מקומות שלהם יחסי הציבור המתלווים ליעל תורמים. יעל אינה שחקנית,בטח שלא זמרת,וגם מידותיה רחוקות מכל דוגמנית מובילה. ועם זאת היא כבר שנים בשטח.ומדוע? יעל-היות ואינה אמנית מקצועית באף אחד מהתחומים,יכולה להרשות לעצמה לעשות הכל מבלי שייפגע ה"יושר המקצועי" שלה באף תחום.כלומר-הסוכנים שלה יכולים להכניס אותה לכל מקום.וכך הם עושים.וכיצד הם עושים זאת? ע"י הקמת בועת יחסי ציבור ענקית ומשומנת היטב שדואגת שיעל תופיע בכל מדיה אפשרית כיעל בר זוהר הסלבריטאית.מכאן שכאשר סדרה/הפקת חנוכה, או כל דבר אחר הרוצה לקבל יחס ציבורי גדול ללא קשר לתוכנו(זה לא אומר שהתוכן רע-אלא שאת הרעש הציבורי רוצים עוד לפני ששההפקה מוכיחה את עצמה)יכול לקחת את יעל.שכן מעכשיו בכל מקום שהיחצנ"ים שלה יפרסמו אותה(מדורי רכילות,כתבות תדמית,איזכורים במקומות שונים)זה לא יהיה יותר "יעל בר-זוהר נראתה סועדת בחברת.." אלא,"יעל בר-זוהר,כוכבת הפקת החנוכה ____ נראתה סועדת בחברת.." וע"י כך משתמשים ביעל.הקשר הזה הוא הדדי.המפיקים משתמשים בשם של יעל כסלב' והיא משתמשת בהם לשמירה על עצמה ככזו ולקבלת עבודות. כמובן שאף הפקה איכותית בתחומי משחק ושירה לא תעשה זאת.שכן זה לא ייתרום רבות לשם ולתוכן המופע אותו הם רוצים להעלות.(וגם הכשרתה של יעל אינה תואמת להשתתפות בתיאטרון,ולא "מרי-לו" זה לא תיאטרון,או מופעי מוזיקה קלאסית וכו'.כך שהתחומים האלו גם אינם משרתים את יעל,מפני שאת אלו היא לא תוכל לבצע,והיא עלולה בעיקר להינזק מכך.גם נזק תדמיתי.) מכאן שאנחנו צופים ביעל בעיקר במופעי חנוכה ובטלנובלות-שתי פלטפורמות שמשמשות הן את יעל והן את המפיקים שלהם.יעל מביאה איתה את הרעש והתשומת לב הציבורית,והם נותנים לה במה להיראות. זהו מן מעגל קסמים שהחל לפעול כמעט עם גילויה של יעל,וכך הוא נשמר עד היום. בנוסף-בועת יחסי הציבור שלה,מאפשרת לה לא לעבוד זמן רב ועדיין להישאר כסלב' מוכר מאוד-מה שיאפשר לה בעתיד לחזו לעבודה במידה והייתה לה תקופה ארוכה נטולת עבודה. הבהרה:אין לי שום דבר כנגד יעל,היא נראית אדם מקסים.זהו פשוט מצבה הציבורי. סליחה על המגילה,לא תכננתי שזה ייצא כ"כ ארוך. כל הכבוד למי שהגיע עד פה!

מורלוש

New member
ממש לא ברור ליי מה את אומרת=>>

את משמיצה אותו ואומרת שהיא לא זה ולא זה...שהיא לא מקצוענית באף אחד מהתחומים..וזה וזה וזה..ובלה בלה בלהה... ואחר כך את מבהירה שאין לך שום דבר נגדהה? חח
טוב תיראייי..יעל היא מושלמתת,כל תחום שהיאא פונה אליו היא מצליחה בו..אם זה שירה ואם זה ריקודדד ואם זה משחקק ואם זה הערצה ואם זה ואם זהה... כל דבר שהיא תרצה לעשות היא תצליח..ככה זה בני אדם מושלמים..וכמוהה יש רק אחת..וזהו! חחחחחח....
מקווה שהבנת!

מורלוש

New member
סורי על ההיתפרצותת אבל=>

אני מאוהבתתת בהה...ואני שונאתתת שאומרים עלייה דבריםם..חח :] כי היא=>>>> מ=ו=ש=ל=מ=ת ו==כ==ל מ=י=ל=ה מ=י=ו=ת=ר=ת!!!! יעלייי אני אוהבתת אותך יותר מכל דבר אחר בעולםם מ=ו=ש=ל=מ=ת יאאאפההה שילייי!{אל תחשבוו שאני משוגעת,אני יודעת שהיא לא רואה את זה,אבל בכל זאת}

yarden151

New member
אני לא משמיץ,חלילה.

רק ציינתי את המצב.ובאמת שאין לי שום דבר נגדה,והנקודה שלי בכלל לא הייתה מה היא כן ומה היא לא.עניתי לשאלה שנשאלה בדיון,ובכדי להבהיר את הנק' שלי ציינתי בין השאר מה היא לא,איך זה משרת את מה שהיא כן,ואיך זה תורם לה,ולשאר הצדדים המעורבים. זה הכל,באמת שאין לי שום דבר נגד יעל. אני מבין שקשה לקרוא ביקורת,או דברים לא חיוביים מאוד על מישהי שאת מעריצה,אבל באמת שאני לא קוטל,ולא משמיץ.אני מציין את המצב,לפחות כפי שאני רואה אותו.

FaithNoMore

New member
ניתוח מעולה

בהחלט אין לי שום דבר נגד יעל, אכן בחורה נאה ונראית טיפוס חביב אבל ניתוח שלך פשוט קלע בול. ככה מדבר אדם שיודע דבר או שניים על התעשיה או פשוט חושב מעבר להערצה עוורת.

לדעתי..

למרות שקשה לי להיות אובייקטיבית אני אנסה. אני חושבת שברגע שגילו את יעל, כולם התאהבו בה זה היה בלתי נמנע. היא הפנטה את כולם. אז נכון שבתחילת דרכה היא לא הייתה שחקנית מהוללת אבל עם הזמן היא כל כך השתפרה ואפשר לראות את זה בטלנובלה בע"מ ובמרי לו ונכון שהיא לא זמרת, היא גם אף פעם לא התיימרה להיות אחת (למרות שאני אישית נורא אוהבת את הקול שלה) ונכון אין לה מידות כמו של כל הדוגמניות. אבל מה שכן היא פשוט מהפנטת, היא מופיעה כל כך טוב, היא רוקדת מדהים ואני חושבת שאלה אחת מהסיבות שגילו אותה. היא הופיעה באינספור מחזות זמר וכל פעם הוכיחה את עצמה מחדש. כל העניין של היחסי ציבור, אז זה נכון שכשלוקחים אותה לכל מני ארועים ופסטיגלים למיניהם אז זה קודם כל כי היא מוכשרת וכן היא גם מושכת קהל אין מה לעשות, יעל בר זוהר מעניינת ואנשים אוהבים אותה. אני לא מסכימה עם זה שאי אפשר לקרוא ליעל שחקנית, לדעתי ועוד איך אפשר לקרוא לה שחקנית. ובקשר לדוגמנית אז נכון שאין לה את המידות אבל היא גם לא דוגמנית מסלול בכלל כך שזה לא חשוב כי היא כל כך יפה. ופשוט יש בה משהו, יש בה משהו מהפנט, מדהים ומעניין שגורם לאנשים כל כך לאהוב אותה ולהתעניין בה וזאת עובדה. אני מאמינה שהיא כן מחליטה מה שהיא רוצה לעשות ועושה את זה. לדעתי היא ממש לא שואו משועבד לתעשייה יעל זאת יעל וזאת היא הבן אדם הכי מקסים שיש. ואמנם זה נראה שהיא מפרסמת כל דבר בתעשייה וכל זה, אבל לוקחים אותה כי היא מעניינת, היא פשוט מביאה קהל אבל זה ממש אבל ממש לא אומר שהיא לא מוכשרת, כי היא כל כך מוכשרת היא החזיקה על הכתפיים שלה השנה פסטיגל שלם שאת כולו היא הנחתה ושיחקה ושרה ורקדה ועשתה את זה מדהים וכרגיל לא איכזבה, כמו בכל פסטיגל אחר שהיא לא איכזבה בו. כמו כן את מרי לו המחזמר המדהים ששם היא פשוט הדהימה אותי. היא פשוט מוכשרת. סליחה על המגילה.

yarden151

New member
יעל מוכשרת? מאוד יכול להיות..

רק שאני עוד לא ראיתי במה בדיוק. ואני מצטער להרוס לך,ליעל אי אפשר לקרוא שחקנית. ולא בהכרח בגלל הכישרון שיש לה או אין לה. אין ספק שביצועיה טובים היום יותר משהיו בגיל 16("רמת אביב ג'".)אבל הם אינם משתווים למשחק מקצועי-מהסיבה הפשוטה שהיא לא שחקנית מקצועית. משחק הוא מקצוע נלמד.דרוש לו כשרון רב,ודרושה גם עבודה קשה ולמידה מרובה. יעל מעולם לא למדה,רכשה כלים ופיתחה את הכישרון שיש לה או אין לה.ולכן אי אפשר לקרוא לה שחקנית.אם היא הייתה לומדת בצורה מקצועית(מסלול תלת שנתי מלא באחד מבתי הספר למשחק)אז היה אפשר לקרוא לה שחקנית.אח"כ היה ניתן להתווכח אם היא שחקנית טובה או לא-אבל היה ניתן לקרוא לה שחקנית. ועם זאת,אין ספק שיש בה משהו כריזמטי מאוד-אחרת היא לא הייתה שורדת בביצה עד היום.אז זה לא הכישרון שנוטף ממנה,אבל זה משהו אחר,איזה כריזמה שגם אם לא כולם רואים אותה,יש לה אותה,כי בלעדיה היא הייתה נעלמת מזמן.

moton

New member
התשובה שלי...

לא נראה לי שיעל עשתה אי פעם משהו שלא התחשק לה לעשות... למשל - הפסטיגלים: יעל לא הייתי עושה 6 פסטיגלים [מתוכם 3 ברצף] אם היא לא היתה אוהבת את העבודה הזאת! בקשר לטלנובלה בע"מ - זה משהו שיעל רצתה לעשות.. אני זוכר שהיא אמרה באירוח שלה שהיא רצתה לעשות סדרה יומית והיא הלכה לאודישן כמו כולם. בקשר לדוגמנות - היא פשוט מנצלת עוד כישרון שיש לה וזה הכישרון לדגמן.. אם היא לא הייתה רוצה לדגמן לא נראה לי שהיא היתה עושה את זה.. בכל אופן, יעל היא בנאדם מדהים עם המון כשרונות, יכול להיות שבגלל שהיא פונה לכ"כ הרבה יעדים, אף אחד עוד לא נתן לה את ההגדרה הכי מתאימה לה.. ובעצם... אולי זאת כל הכוונה?

Paz Eldror

New member
אני לא מבינההה =/

יעלי היא מושלמתת =] כל תחום שהיא עוסקת בו זה מצליחה כאילו שהיא מומחיתת :) היא מושלמת בקיצקץ אני כל כך הבנתי למה התכוונת אבל היא מושלמתת !! יעלוש=מושלמת וכל מילה מיותרתתתתתתתת !!!!

Paz Eldror

New member
סוריי טעותתת../images/Emo93.gif

אני לא כל כך הבנתי למה התכוונתתת

actress

New member
מעולם לא ראיתי אותה כשחקנית....

ואני עוקבת אחרי "הקריירה" שלה אם אפשר לקרוא לזה כך, באמת שאין לי שום דבר נגד יעל , יש לנו מכרים משותפים והכל אבל היא לא יודעת לשחק. לשחק זה נקרא לשחק עם רגש ולא לדקלם טקסט.

אני לא באה בקטע רע

זכותך לחשוב שהיא לא שחקנית אבל מפה ועד להגיד שאת לא בטוחה שאפשר לקרוא למה שהיא עשתה עד היום קריירה. תראי זה ממש מוגזם לדעתי היא עשתה כל כך הרבה דברים מכל התחומים ובוא נגיד שקריירה זה בטוח. חוץ מזה שלדעתי המשחק שלה הוא ממש לא כמו דיקלום, אמנם היא לא למדה משחק או משהו אבל אותי היא מאוד ריגשה והצחיקה בתור דנה בלום ובעוד תפקידים אבל זה כבר כל אחד והדעה שלו.

actress

New member
לא הייתי קוראת לביה"ס אליאנס בי"ס

למשחק ואני דווקא יודעת מי היא

את לא קראת נכון אני אמרתי ...

שאמנם היא לא למדה משחק או משהו אבל אותי היא מאוד הצליחה לרגש במשחק שלה, תקראי שוב אני לא אמרתי שהיא כן למדה משחק

למרות שאולי היא לא למדה שלוש שנים

בבית צבי או כל מקום אחר אבל אני יודעת שהיא הייתה הולכת לגל זייד (אם אני לא טועה) והוא היה מלמד אותה ועובד איתה על הטקסטים.

למעלה