עצרת הזדהות עם בעלי חיים

11223343

New member
עצרת הזדהות עם בעלי חיים

שלום אני חדש פה ונהצטרפתי לא מזמן לאגודת אנונימוס. ביום ראשון בין השעות 6 עד 9 יש עצרת למען בעלי חיים בהשתתפות אמנים רבים. העצרת תתקים במוזיאון בתל אביב. חשוב שהרבה יגיעו ושתיהיה היענות רבה. בתודה Znet

tipid

New member
תודה לך על העידכון !

ובהזדמנות זאת אני רוצה לברך את כל משפחת הפורום בברכת שבת שקטה ומבורכת! מלווה בבריאות אושר נחת הנאה שלום בטחון ובשורות טובות מתמר

shanty.G

New member
חברים יקרים../images/Emo65.gif

מכיוון שהצטרפו אלינו לאחרונה הרבה חברים חדשים לפורום, ולא כולם באופן "רשמי"
, רציתי לומר כמה דברים: ראשית, שאני שמחה ומברכת את כולם על ההצטרפות לשורותינו (תרתי משמע) ועל הרצון להרחיב את הידע והפעילות בנושא זכויות בע"ח על כל גווניו השונים. כדי לשנות את המציאות הקיימת בתחום הניסויים בבע"ח, או בתחום העיקור והסירוס, או בתחום תנאי חיות המשק ועוד- דרושים סבלנות, נחישות, ורצון אמיתי לגרום לשינוי. אנחנו פה כדי להרחיב את מעגל המודעות, אם במודעות עצמית גבוהה יותר לנושא, אם בפעולה במסגרת המעגלים הקרובים אלינו (משפחה, חברים), ואם במעגלים רחבים יותר- התנדבות בעמותות השונות, סיוע לפרוייקטים וכו´. עניין טכני: בכל עמוד בפורום נכנסות 20 הודעות ראשיות [הודעה ראשית=הודעה שהתווספה ע"י "הוספת הודעה" הנמצאת בחלקו העליון הימני של עמוד הפורום]. כל הודעה חדשה, דוחקת אחרת לעמוד אחורי. כדי שדיונים יזכו למירב הזמן שניתן על גבי העמוד הראשי, אנא הקפידו ככל האפשר על שירשור הודעות. מה זה שרשור? לפני כתיבת הודעה חדשה, חפשו אם לא נכתבה בפורום הודעה באותו נושא עליה אפשר להגיב [בתחתית כל הודעה בצד ימין יש כתובת "הוסף תגובה"] * הודעות הנוגעות לאימוצים/אבודים/אחר- יש לשרשר ללוח הודעות המיועד להודעות אלו. * בנוסף, יש לוח מיוחד לכתבות וחדשות אליו אפשר לשרשר הודעות עם (או בלי, אם אין) קישורים לחדשות וידיעות ממקורות שונים. לגבי אינפורמציה נוספת שתוכלו למצוא בפורום: ישנה שורה אפורה למעלה, שם יש פיצ´רים שונים שיובילו אתכם למאמרים, קישורים שונים, גלריות ועוד. בגלריות תוכלו למצוא פליירים מטעם אגודות שונות, אותם אפשר (ורצוי
) להעתיק ולהפיץ לחברים ומכותבים. כמו כן אם אתם זקוקים למידע ספציפי, אפשר להיכנס ל"חיפוש מתקדם" שנמצא גם הוא בעמוד למעלה ולמלא את הפרטים הרצויים- יעיל מאוד ונוח! כמובן, שתמיד אפשר לשאול בפורום עצמו, החיפוש הוא כלי עזר נוסף.
מקווה שהועלתי לכם, ושתהנו מההשתתפות בפורום זכויות בעלי-חיים למרות שלפעמים הדברים הנכתבים לא קלים, מעצם העניין. ברוכים הבאים למצטרפים
shanty

למעלה