עצרת למען ניצולי השואה

עצרת למען ניצולי השואה

עצרת הזדהות ענקית - "מחבקים את ניצולי השואה" 1 מכל 3 ניצולי שואה חיי מתחת לקו העוני! במוצ"ש 14/4 מראים לכל הניצולים שלא שכחנו אותם! העצרת תתקיים במוצ"ש הקרוב בשעה 20:00 ברחבת מוזיאון תל אביב, שדרות שאול המלך 27 ת"א. בואו להזדהות ולחבק את ניצולי השואה כי הם צריכים אותנו! מצורפת הזמנה עם פרטים נוספים. אביהו. [email protected]

ישר כוח אביהו../images/Emo45.gif

יוזמה ברוכה. בבקשה, תשאר איתנו כחבר פורום, ואודה לך אם תספר לנו על העצרת ותביא לכאן תמונות! שא ברכה על פועלך!

skito

New member
קראתי על עצרת מחאה גם ב16/4

סטודנטים מארגנים עצרת מחאה למען ניצולי השואה עצרת במחאה על מצבם העגום של ניצולי השואה בישראל, תיערך בגן הורדים מול משכן הכנסת, ביום שני הקרוב (16.4) יום השואה בישראל. את העצרת יזמה קבוצת סטודנטים שחרתה על דגלה את נושא זכויות ניצולי השואה. הקבוצה גם הקימה אתר אינטרנט שבו היא מסקרת את פעילותה. מפלגת ''תפנית'' נתנה את החסות לאירוע. ''כאילו לא די בסבל העצום שהיה מנת חלקם 'שם' מדינת ישראל מזניחה את ניצולי השואה ומשליכה אותם לעת זיקנה. כיום מקצה המדינה סכום שאינו עונה ולו במעט על צרכיהם הבסיסיים. התוצאה: שליש מניצולי השואה בישראל נמצאים במצב מחפיר של ...

נכון, קיימים עוד מספר אירועים

אך העצרת בשבת היא לא עצרת מחאה אלא העלאת מודעות לנושא והעברת חוק ניצולי השואה.

ישרון

New member
לא רוצה להשבית שמחות../images/Emo7.gif

אכן עצוב לראות אדם הנובר בפחי הזבל למחייתו וצעוב לראות זקן חסר שיניים וללא תותבות,בחברה נורמאלית ומוסרית ראוי שימצא פיתרון הולם לבעיות מסוג זה. צר לי אבל למרות היותי חבר בעמותה המארגנת ערב זה אני סבור כי המחאה בסמיכות ליום השואה יש בה משום ניסיון לנצל את "המועד" לצרכים פוליטיים.אני חושש כי יש המניעים את הגלגל הזה בכדי ליצור לעצמם רזומה פוליטי.לא מזמן התבשרנו בעיתונות על שר אוצר שיצא וחזר ממצעד החיים עם מזוודות עמוסות דולארים שמקורם ויעדם נימצאים בבדיקת החוקרים.בעת הזאת עדיף לטעמי להחריש. האם מי מאיתנו בדק כמה ניצולי שואה בארץ אשר אין להם משפחה ,צאצאים או שארי בשר שיוכלו לנהל את תביעותיהם המוצדקות כנגד הפקידות הקשוחה?כמה אכן באמת ובתמים עריריים??

אין כאן צריכים פוליטים

אין לכנס היבט של מחאה, זה העלאת מודעות ללא התערבות פוליטית.

למעלה