עצרת תפילה וזעקה לביטול הגירוש

עצרת תפילה וזעקה לביטול הגירוש

ביוזמת הרב מ. פרוש יו"ר אגו"י. תתקיים אי"ה בשבוע הבא עצרת תפילה ברחבת הכותל בהשתתפות גדולי ומאורי הדור שליט"א.

עוד מעט אתם תבינו

עוד מעט כשתתרחש ההתנתקות (בעזרת השם....) אתם תבינו שזה היה רצון ה' (שאם ה' לא היה רוצה, היא לא הייתה מתרחשת, נכון?) ואז איך תוכלו לחיות עם עצמכם בידיעה שניסיתם לעשות כל כך הרבה כדי למנוע את רצון ה'? נהגתם באלימות, קילתתם, ואפילו התפללתם! כדי למנוע את רצון האל! איך תרגישו אחר כך????

יאיר 158

New member
זה לא ככה. השם לא נותן מכה

כי יש לו מטרה במכה. השם נותן מכה על מנת לעורר אותנו לנקודה שהוא רוצה שניתעורר אליה, זה אבסורד לחשוב שאותו השם שכל כך אוהב אותנו ואמרו צדיקים שהאהבה הכי גדולה של אבא לבן כאן בעולמינו, היא נחשבת לאין לעומת אהבתו של השם אל היהודי ולא משנה באיזה מצב הוא נימצא. אותו השם ששמר עלינו, שומר עלינו, וישמור עלינו, כמו אב ששומר על בנו הקטן ביער מסוכן, אותו השם שעשה עושה ויעשה ניסים מעל דרך הטבע, שכל העולם עומדים פעורי פה ניכחם, עצם קיומנו לאור מה שעבר עלינו הוא נס מאת הבורא עולם, אם כן היעלה על הדעת שהוא רוצה ברעיתנו? ועוד רוצה לתת לנו חלילה מכה? ועוד סתם כך ללא סיבה חלילה? אלא וודאי יש סיבה לכך, ותפילתינו שניתעורר לסיבה, וממילא תבוטל הסיבה ותבוטל המכה.

TheOrion

New member
לא לזלזל בבורא עולם ../images/Emo46.gif

שבוע הבא התפקיד חוזר אליי, ואני לא אתן שיזלזלו בו!

לא ענו לך כבר?

לא ענו לך על זה כבר? זה לא יפה.. אנשים טורחים, עונים תשובה - ואתה אפילו לא מתייחס.

אין זה רצון ה'. להיפך:

במדבר לג,נה: ואם לא תורישו את ישבי הארץ מפניכם והיה אשר תותירו מהם לשכים בעיניכם ולצנינם בצדיכם וצררו אתכם על הארץ אשר אתם ישבים בה

יאיר 158

New member
אין זה רצון השם, אבל

את הצרה הזאת אפילו הדיבורים על הצרה,שזה גם כאב גדול, הלא גם זה הוא עושה, ויש לשאול את השם ורק את השם למה יש כאבים כאלו, אנשים בכו, היצטערו, חטפו מכות, ישבו בכלא, כואב. אז למה. ויש סיבה למסובב הסיבות מדוע הביא את זאת עלינו, את הסיבה הזאת אנו מחפשים! ועליה מתפללים, כי לאלוקים פתרונים. ויושיענו במהרה מתוך אחדות, ואחוות אחים. אמן

SpOnGeTuLa

New member
עם כל הכבוד לה', ויש כבוד, כל עוד

שחיילים מתים, לא חיילים - נפשות אדם שיש להם משפחה, חלומות ושאיפות בחיים, מתים כדי להגין על אלו רצון ה'... הגזמנו!!! למה שהוא לא יגן עלינו וזהו?

InfinityX

New member
תן לי לנחש:

בחיים לא שמעת את דברי הרב כהנא, נכון? אם שמעת, אשמח אם תגיד לי מה.

למעלה