עצתכם האדיבה תתקבל בברכה :)

d r o r y

New member
עצתכם האדיבה תתקבל בברכה :)

שלום לכולם.
לפני כ 3 חודשים עברתי לגור בשכירות. בחודש-חודשיים האחרונים שמתי לב לאיזו שכנה מהבניין שגרה ממש קומה מתחתיי. השכנה נראית לי בחורה בשנות העשרים (אולי לקראת 30), וכבר כמה פעמים שאני רואה אותה בכניסת הבניין עם הכלב שלה. היא נראית פצצה, לגמרי הטעם שלי וגם נראית לי חביבה וסימפטית למדיי. מעבר לשלום- שלום, לא יצא לי עוד לפתח איתה שיחה, והאמת שאני עוד לא יודע אם היא גרה לבד או אם בכלל יש לה מישהו.
כמובן, יש לי כאן הזדמנות פז שאני חייב לנצל. השאלה היא איך. לא שיש לי איזה שהו פחד לגשת. להיפך- אני בחור מלא בביטחון עצמי, ורק בחודש האחרון התחלתי אולי עם איזה 20-30, כך שזאת לא הבעיה. העניין הוא שלפחות לפי התחושה שלי אני מידי ישיר באופן בו אני פונה לבחורה. קצת קשה לי לעשות את הדרכים הפתלתלות ו"לשחק את המשחק" בשביל להגיע למטרה. אני מאוד ישיר, כך שאני ניגש ישר למטרה, וייתכן שזה מרתיע בנות רבות.
איך הייתם מציעים לי להתחיל עם אותה שכנה? איך הייתם מציעים לגשת אליה בפעם הבאה שאני רואה אותה? איפה נמצא האיזון העדין בין הפגנת ביטחון וכוח לבין ג'נטלמניות וטאקט (הרי גם זה חשוב וגם זה חשוב)?
תודה מראש על תגובתכם :)

רואה 6 6

New member
נו,זה לא בעיה

שיחה על הכלב,שיחה על המגורים של שניכם (אני שוכר בדיוק מעליך את גם?) משהו קצר ושישאיר טעם של עוד, ותגיד שאם תרצה חברה ביציאות עם הכלב,בירה על המרפסת ובכלל לכל ענין אתה כאן. ובפעם הבאה פשוט תשאל אם בא לה ללכת לים או משהו, כי עכשיו אתה הולך, אתה הולך למסיבה תספר לה ותזמין אותה...

עזוב דיבורים

פשוט שים בכיס פסטרמה ותן לכלב לעשות את זה במקומך

רק להתחיל איתה במקומך כן?את כל השאר אתה אמור לעשות בעצמך...

רואה 6 6

New member
פסטרמה?! אר יו קידינג?
זה מסריח.

מה הוא יגיד,"יש לי משהו לכלב..." ויוציא את הסמרטוט הזה,שגם היא בטח תקיא מימנו?
אתה זוכר את הסרט "הכי טוב שיש"?

חחחחח מה פתאום

שלא יגיד כלום זה הרעיון היא זו שתצטרך להסביר למה הכלב שלה כל כך נלהב כל פעם שהוא מופיע (;

רואה 6 6

New member

יותר טוב שימרח על עצמו נוזלי כלבה מיוחמת. התגובה של הכלב לא תשאיר מקום לפרשנויות.

d r o r y

New member
חחחח.... אתם בסדר אתם

האמת שבשביל שהיא תשים לב למה שיש לי שם למטה, לא צריך פסטרמה ולא כלום
. זה מספיק בולט, האמינו לי

ommerl

New member
למה אתה שואל את זה?

אפשר לדבר הרבה על בטחון עצמי, טאקט, עדינות, משחקיות וכו.. אבל אני לא חושב שאתה זקוק לעצה מהסוג הזה. לפי מה איך שאתה כותב נדמה שיש לך ניסיון.

מה שאותי מעניין זה למה שאלת את השאלה הזאת? הרי רק בחודש האחרון התחלת עם 20-30 בנות אז איך ייתכן שדווקא לגביה אתה שואל ומתייעץ..?

לדעתי ומניסיוני האישי (הייתי במצבים דומים) אתה סוג של נדלקת עליה ואתה רוצה ספציפית "להשיג" אותה.
אולי אפילו יצרת לעצמך סרט בראש איך אתם בתור זוג..

הבעיה היא שאתה לא באמת מכיר אותה.. אתה יודע שהמראה שלה קולע לטעם שלך אבל אתה עדיין לא יודע אם האופי שלה קולע לטעם שלך..

לכן אני ממליץ לך להוריד הילוך. אתה לא בפיק אפ באר ולא בתחרות.. תנקוט בגישה סקרנית. תפתח איתה שיחה במטרה להכיר אותה. לא במטרה להשיג אותה. לא במטרה לפתח איתה זוגיות. כן במטרה לבדוק אם האופי שלה קולע לטעם שלך.

ותמיד תבטא את עצמך בכנות.

בהצלחה!

d r o r y

New member
דווקא לגביה אני שואל ומתייעץ, מכיוון ש....

האמת שיש כמה סיבות:
1. דווקא אחרי הניסיון הרב שצברתי בלגשת ולהתחיל (ולקבל בעיקר סירובים, או תשובה בנאלית של "יש לי חבר"), אני רוצה להבין מה הדרך הנכונה לפנות, בכדי לקבל אחוזי היענות גבוהים יותר. כי אחרי הכל, יש לי נתונים טובים: אני בחור חיובי, נראה טוב, אנרגטי, מלא שמחת חיים, ביטחון עצמי וכל אותן תכונות שבחורות בדרך כלל מחפשות בגבר. לכן אני מאמין שמשהו לא נכון בדרך שבה אני מתחיל. אולי יתר ביטחון, אולי יתר ישירות, או לא יודע מה. אבל, לתחושתי, משהו שם לא מתנהל נכון.

2. עם הבחורה הספציפית הזו יש פוטנציאל הרבה יותר גבוה מאשר עם כל בחורה אחרת שאני מתחיל איתה ברחוב או במסיבה. הבחורה גרה ממש מתחת לאף שלי וכנראה שאני הולך לפגוש אותה עוד הרבה, כך שהברזל הוא חם.

3. היא דווקא עושה רושם ראשוני של בחורה שגם האופי שלה הוא לטעמי. נכון, אני עוד לא יודע, אבל אם לא אבדוק מקרוב גם לא אדע אף פעם.

ommerl

New member
הבנתי

אמנם לא מאותן סיבות שכתבתי קודם, אתה בכל זאת מחזק את העצה שלי בשורה התחתונה:
תנקוט בגישה סקרנית.

אני חושב שסקרנות היא העידון שאתה מחפש.

תחשוב על זה..

sweetjane1982

New member
אין מישהו שלא מקבל סירובים

זה חלק מהחיים.
אבל נניח הערה כמו שכתבת פה, על הפסטרמה וכו', זה משהו שמרחיק נשים.
תהיייה עם ביטחון אבל תהייה גם ג'נטלמן ואדיב.

למעלה