עצתכם ווקשה.....

עצתכם ווקשה.....

ברשותי שולחן סלוני מלבני עשוי עץ .....מצ'עמם ובנאלי חשבתי לחתוך באמצעו ולשבץ פלטת זכוכית הבעל אומר לא כדאית כל ההתעסקות כי התוצאה עלולה להיות לא מדוייקת ויפה , יותר טוב לתת אותו ולקנות חדש. שטוט קצר בחנויות רהיטים העלה שמחירו של שולחן שכזה נע בסביבות 4800 - 3000 ש"ח !
אז איפוא אני יכולה להשיג שולחן עם מסגרת עץ ופלטת זכוכית באופן שלא אצטרך להפרד מהאג"ח ? אולי יש בינכם כאלו המכירים חנויות מפעל באיזור המרכז? תודה

דווקא הרעיון שלך טוב. תחילה יש לבדוק ממה עשויה הפלטה העליונה אותה רוצים לחורר...אם זאת יחידה אחת, זה יהיה פשוט, אם לא, תאלצו אולי לוותר. בכל מקרה: אני הייתי מפרק, וניגש לנגר, ואני לא חושב שנגר עם הכלים שלו, יעשה זאת לא מדוייק ולא יפה. מה שכן, חשוב לדעת ולידע את הנגר בעובי הזכוכית המיועדת, בכדי שידע איזה עובי מגרעת לעשות.

arsar

New member
אתה מייפה את סביבתך

שאלה לגבי השולחן שלך (זה הנראה על ה"רגל" האחת: האם זה ציור (באיזה צבעים?) או הדבקה (דקופאז')? תודה

arsar

New member
שאלתי מתוך כוונה להבין האם שמעת על "דקופאג'"?

שמעתי במסגרת אימוץ טכניקות יצירה שונות הגעתי לפני שנים לפורום אומנות שימושית בתפוז, שם גם התחלתי את דרכי במערכת הפורומים השונים.... אני חייב לציין שהיו אלה שנים מלאות יצירה , ואת תוצאותהם ניתן לראות בגלריה שבחתימה שלי, שם מצאת את השולחן המדובר. (השולחן עצמו יוצר בשלב אחר , שבו עסקתי דיי הרבה בנגרות). עד היום יש לי אוסף נכבד של מפיות, שאו שילכו לפח בשלב מסויים, או שיתקלו בפרץ יצירה מצידי.

arsar

New member
יוסי(?) - אנא בטובך:

אם אי פעם תחשוב להשליך את אוצר המפיות - תוכל לשלוח אותן אלי ל"בית הקשיש - החוג לאמנות עץ"! הרבה יכירו לך תודה...

למעלה