עקבות בחול
ברצוני לשתף אתכם בשיר שאיני יודעת מי כתב אותו, קיבלתי אותו לפני 8 שנים ומאז הוא מלווה אותי. הוא הפך להיות הקמע שלי, תלוי אצלי במטבח ולפחות פעם בשבוע קוראת אותו ובכל פעם מחדש מתרגשת ומתחזקת. השיר ארוך מעט, לא להתייאש ולקרוא עד הסוף, שווה כל רגע וכל מילה בסלע. להדפיס ולשמור. עקבות בחול לילה אחד חלם אדם, הוא חלם שהוא הולך על שפת הים ומטייל עם אלוקיו. מולו בשמים,הבזיקו תמונות מתוך חייו, בכל תמונה שהבזיקה בשמיים - הבחין בשני זוגות עקבות רגליים שהיו בחול זוג אחד שלו - והשני של אלוקיו. כשהבזיקה תמונת חייו האחרונה הביט האדם לאחור על העקבות, הוא הבחין כי פעמים רבות יש רק זוג של פסיעות אחד לאורך הדרך, הוא גם הבחין כי, דווקא בתמונות האומללות והעצובות של חייו נשנה הדבר פנה האדם אל אלוקיו ושאל: "אלוקים,אתה אמרת לי שכאשר אחליט ללכת אחריך - תלך איתי לאורך כל הדרך אך הבחנתי כי בתקופות הקשות ביותר של חיי יש רק עקבות של זוג רגליים אחד אינני מבין מדוע בתקופות הקשות ביותר של חיי צעדתי לבדי. אינני מבין מדוע בזמנים שנזקקתי לך ביותר, עזבת אותי, ענה לו אלוקיו: "בני היקר, אוהב אני אותך ולעולם לא אעזבך. באותן תקופות שכה רב היה סבלך כשאתה רואה רק זוג אחד של עקבות, לא היו אלה עקבותיך,היו אלה עקבותי שלי כשנשאתי אותך" אמן.