עקבים..

צילולה

New member
עקבים..../images/Emo12.gif

עם איזה נעלים אתן הולכות ליום יום? אתן נוהגות ללכת עם עקבים? אתן מסוגלות ללכת יום שלם על עקבים?? בד"כ אני הולכת עם נעלי ספורט או סנדלים בקיץ. החלטתי שהגיע הזמן להתחיל ללכת כמו מישהי קצת יותר גדולה מגיל 16 וקניתי נעלים יפות לאללה עם עקב. אבל אחרי יום שלם עם הנעליים האלו אני חוזרת הביתה ולא מסוגלת לעמוד על הרגליים.
ומה קרוה איתכן? מאנשי העקבים או הנעליים השטוחות?

שמופית

New member
אני מנשות העקבים ../images/Emo68.gif

אני פשוט לא יכולה להרשות לעצמי ללכת ללא, כי אז אני אראה שמנגוצה לחלוטין
אני משתדלת אבל למצוא נעלים או סנדלים עם פלטפורמות, כך שזה יותר נוח לדרוך ועדיין נותן גובה. מזדהה איתך בנוגע לכאבי הרגליים (הפתרון: ללמד את הבחור איך נותנים מסאג´ בכפות הרגלים
את יכולה לשלוח אותו להשתלמות אצל תמיר
)

shelycat

New member
נעליים קונים מהר? וגרביים לא חסר?

חולה על נעליים ונעלי עקב ובהחלט כמה שיותר גבוה ודק ככה יותר טוב (פלטפורמות זה לא בשבילי-הם גורמות לרגל להראות יותר מידיי גדולה ומגושמת לטעמי). אבל..... ביום יום אני לא מעיזה להתעלל בעצמי ולהרוס לעצמי את הבריאות הגב והברכיים יותר ממה שהם הרוסים, אני שייכת לאלו שביום יום הולכים עם נעלי הרים/ספורט/סנדלי שורש ורק בערבים ולארועים מיוחדים חוגגים על נעליים יפות וגבוהות יותר. אני בהחלט שוקלת כבר המון זמן לקנות זוג "יפה/מכובד" ולא גבוה ליום יום אבל משום מה אני בסוף תמיד קונה משהו גבוה או מחליטה לא לקנות בכלל נעל יפה ונמוכה והנמוכות פחות יפות בעיני מה גם שאין מה להתחרות על הנוחות בכלל.

סרינה

New member
אני מהשטוחות ../images/Emo3.gif

פעם, בימי נעוריי העליזים, היו לי כמה זוגות מעוקבים, אבל כאבי הגב הכריעו אותי. וחוץ מזה עכשיו, אם אני על עקבים, אני קצת יותר גבוהה מיואבי (אני לא נמוכה, והוא גבוה ממני ב-2-3 ס"מ), ולא נוח לי עם זה.

אתי@

New member
תמיד עם עקבים

בחורף אני הולכת עם עקב ממש, וגם די גבוה. בקיץ אני הולכת עם עקבים או עם עקב-פלטפורמה, תמיד גבוה, אבל מקדימה פלטפורמה נמוכה ככל האפשר.

Ronnie*

New member
עקבים, אבל נמוכים...

רצוי פלטפורמה. אני לא אוהבת נעליים ממש שטוחות כי אני מרגישה גמדה (למרות שאני לא), אבל לא יכולה ללכת עם עקבים גבוהים מדי או לא נוחים. בכלל, אני בכל מקרה לא מתלבשת נורא אלגנטי אז אני לא צריכה נעליים מאוד אלגנטיות (הנעליים הכי אלגנטיות שלי הן נעלי החתונה שצבעתי בשחור... וגם הן נעלי בובה די פשוטות).

danonit

New member
אני ממש שרוטה...

אני ממש לא מסוגלת ללכת "לבוש" (ז"א לא בגדי ספורט) בלי עקבים. אני מידה 41-2 ותמיד נראה לי שנעל שטוחה במידה הזאת זה הדבר הכי מגושם והכי לא נשי שיש. לכן, אני בד"כ עם עקבים. העניין הוא שמידה גדולה בנעל בד"כ באה עם גובה, וזה לא חסר לי אז לפעמים אני מרגישה קצת גבוהה מדי, במיוחד אם אני בחברת בנות. למזלי הבנים שאיתם אני מסתובבת בד"כ (עדי, אחי וחברים) כולם גבוהים מאוד ולכן אני מרשה לעצמי

גלי ב

New member
אני רק על נעלי התעמלות או סניקרס..

לא מסוגלת ללכת על עקבים..מה לעשות..ככה זה ..

נופר30

New member
פעם רק עקבים

גם ביום יום וגם בערב ביום יום עקבים קצת יותר רחבים ( אבל לא ממש פלטפורמה ) ויש לי גם זוג אחד שהוא עקב שלם לערב קצת יותר מעודנים אבל מאז ההריון פשוט קשה לי עם עקב ממש גבוהה אז עברתי לנמוכים מאוד או שטוחים לגמרי

rona25

New member
אני מאנשי הנעליים השטוחות מסיבה די

פשוטה - אני פשוט די גבוהה וכאשר הלכתי תקופה מסויימת עם עקבים זה גרם לי להרגיש עוד יותר "ענקית" ולא אהבתי את זה אבל משנה לשנה נורא קשה למצוא נעליים יפות ושטוחות (או עם עקב קטנטן) שלא מיועדות לנשים בגיל העמידה....

Hadar p

New member
רק שטוחות...אפילו כשחיפשתי נעלים

לחתונה ראיתי נעל מדליקה אבל היה במידה שלי בלבן רק עקב 7 ס"מ
ידעתי שאין סיכוי שאני אקנה דבר כזה.....זה כמו קביים בשבילי מרגישה מאד מוגבלת ותמיד מפחדת לעקם את הרגל... בסוף קניתי נעל כסופה בעקב 3 ס"מ שגם אותם העפתי מיד אחרי החופה ואני כ"כ אוהבת אותן.... ! חוץ מנעלי החתונה אין לי בארון נעלים שום נעל עם עקב!

למעלה