עקב החום הכבד יצאתי מוקדם בבוקר

doodoog

New member
עקב החום הכבד יצאתי מוקדם בבוקר

05.30 ורכבתי כביש (על אופני כביש)עד חדרה וחזרה מתברר שההיתה זו החלטה נבונה הייתי בבית בחזרה כבר ב 9.00 וממש כבר חם ומעיק. חם היום רבותיי חם !!!! דודו

kraps

New member
עקב החום הכבד גם אני יצאתי מוקדם

6:15 התחלתי לנוע דרך המושבים לכיוון צומת ירקון. כבר במשתלה הבנתי שזה הולך להיות עסק מלוכלך. דילגתי על השלולית הגדולה ליד המשתלה והמשכתי למעבר שליד "פיסגה", שם פגשתי את בר ומאור, שני צעירים נמרצים מכנופיית ראש-העין. ההתחלה נראתה מבטיחה ודי יבשה עד אחרי הסכר הראשון. בסיכום הכולל, לא יותר מ-7 שלוליות מעצבנות של בוץ צמיגי ודביק, אבל כשהדביק הזה נכנס, הוא ממלא הכל (מצו"ב תמונת הזרוע האחורית). רכבנו עד רידינג, משם הם המשיכו איתי ברכיבת כביש עד גלילות. הם פנו לכיוון חוצה שומרון ואני נכנסתי חזרה לשטח בסינמה-סיטי. הרצליה, רעננה ו-Home Sweet home. ה-VDO הזייפן הראה מעל 53 ק"מ. לדעתי הוא לוקה באופטימיות יתר. אני מעריך משהו בין 40-45. בתשע כבר התחיל להיות חם מאד. בעשר כבר שטפתי את האופניים.

kraps

New member
ואגב, פגשתי את המחזה המרהיב הזה

בין גלילות להרצליה.

doodoog

New member
זהו הדואתלון שנערך היום,ידידה

שלי אשר הייתה אמורה להשתתף התקשרה אליי (השאירה הודעה כשרכבתי06.20 )ומסרה כי היא : לא בא לה לרכב בחום הנ"ל וחבל הבחורה בד"כ קוטפת תארים

doodoog

New member
אתה גר באיזור ,אני גר באיזור תגיד ל

י ונרכב ביחד ד"א מהוד השרון למרינה בהילטון ת"א 5 ק"מ אבל בכלל נמאס כבר לעשות רכיבת נפח בשטח ,עבור זה המציאו את אופני הכביש :) 056-529448 כל הנ"ל כמובן במידה ואין רוח חזקה ואז הולכים לגלוש!!! ביי דודו

למעלה