אתה כל כך צודק בתלונתך.
אני גם מקבל שרות בסניף חיפה של המל"ל ונמצא במצב די דומה, למתואר על ידך- אך למזלי יש לי עדיין משאבים נוספים, ואני לא צריך לרדת לשדרות פלים ולעמוד כ"עני בפתח" בכניסה לסניף. השרותים שלא מוגשים, על ידי סניף חיפה, קוממו אותי, ועל כן פניתי למוקד החרום ושאלתי האם בסניף חיפה ממשיכים לעבוד. וזה היה הדו שיח שהתקיים עם הפקידה במוקד (צטוט לא מדוייק) פקידה: בסניף חיפה עובדים, אך לא מקבלים קהל ולא עונים לטלפונים. אני: ומה עושה אזרח הזקוק לשרות דחוף לדוגמא נפגע מרסיסי טיל בכל חלקי גופו. פקידה: מקרים קלים כאלו לא מטופלים עכשו, לאחר המלחמה שיגיש תביעה לנפגעי פעולות איבה. אני: ומה עושה אזרח ש"עפה לו רגל" בשל פגיעת טיל" פקידה: בית החולים מדווח לנו ואנו שולחים עובדת שקום. אני: ואם עבר שבוע ואף אחד לא הגיע. פקידה: שיחכה בסבלנות בטוח תגיע עובדת שלנו. אני: אין טלפון בסניף חיפה אליו ניתן לפנות במקרה דחוף כזה. פקידה: לא-רק מוקד החרום. ואני נשארתי פעור פה והמום מהתשובות. והערת אגב, בסמוך לסניף בטוח לאומי נמצא היכל המשפט. שם למרות הפגרה מתקיימים דיונים בנושאים דחופים. השופטים מגיעים לעבודה גם הקלדניות וגם הצוות המתפעל את המבנה. אבל בטוח לאומי סניף חיפה ,"כאילו" עובד אבל לטעמם זה מסחכן לקבל קהל או חלילה לענות לטלפונים. ואת יודע למה- כי כך תיתגלה ערוותם לעיני כל. מה אתם שם במל"ל חושבים, שאנו מאמינים לכם. כבר מזמן איבדתם את אמון הצבור, בנושאים יומיומיים- בושה בושה בושה!!!!!!! והערה לסיום: עם תום המלחמה אני אזום מהלך אופרטיבי לבדיקת הנושא.