אבי בן 1231
Well-known member
החלטנו בת זוגי ואני להתחיל בהליך של קבלת רשיון לשאת ולרכוש נשק להגנה עצמית.
אם אתה מתכוון לגז פלפל או שוקר חשמלי אז זה עוד סבבה.החלטנו בת זוגי ואני להתחיל בהליך של קבלת רשיון לשאת ולרכוש נשק להגנה עצמית.
בשבילם לא צריך רשיון.אם אתה מתכוון לגז פלפל או שוקר חשמלי אז זה עוד סבבה.
מה שצריך לעשות זה לחכות לתקופת הפרעות הבאה, אז יהיה יותר קל לקבל רשיוןאך אם אתה מתכוון לכלי יריה, אז אני מצטער להודיע לך שהסיכוי שתקבל רשיון הוא קלוש ביותר.
אבל תמיד שווה לנסות.
בהצלחה.
זה לא קשור לפרעות אלא לתבחינים שהוא חייב לעמוד בהם.בשבילם לא צריך רשיון.
מה שצריך לעשות זה לחכות לתקופת הפרעות הבאה, אז יהיה יותר קל לקבל רשיון
אלה בדיוק המקרים בהם יש נטיה לאשר כאשר יש פרעות.זה לא קשור לפרעות אלא לתבחינים שהוא חייב לעמוד בהם.
אני מכיר מקרים שבהם אנשים עמדו בתבחינים ועדיין סורבו.
הם רוצים להגדיל את הסיכוי, ובצדק, שמי שמחזיק ברשיון גם ידע להשתמש בנשק. לא ניתן להתאים את התנאים לרמת הידע של כל מחזיק נשק.אני מחזיק בכלי יריה כבר 40 שנה
ולאחרונה הם מתחילים להציק לנו עם כל מיני קורסים של רענון שנעשה אחת לשנתיים חוץ מהרענון של חידוש הרישיון.
על פניו נראה שהם רוצים לנפות רשיונות לאנשים תוך כדי שחיקתם והתשתם בכל מיני "פטנטנים".
אני צריך "רענון"?
אני מסוגל לפגוע בז*ן של זבוב תוך כדי מעופו.![]()
בדיוק עכשיו סיימתי שיחה עם עורך הדין והוא ישלח לי את הסיכום ומה ההליך להמשך הבקשה, בינתיים איני מסורב!!אלה בדיוק המקרים בהם יש נטיה לאשר כאשר יש פרעות.
שלא לדבר שהתנאים לקבלת רשיון משתנים מידי פעם.
הם רוצים להגדיל את הסיכוי, ובצדק, שמי שמחזיק ברשיון גם ידע להשתמש בנשק. לא ניתן להתאים את התנאים לרמת הידע של כל מחזיק נשק.
כבר כיום יותר קל, החוק שונה ויש הקלה בקבלת רשיון.בשבילם לא צריך רשיון.
מה שצריך לעשות זה לחכות לתקופת הפרעות הבאה, אז יהיה יותר קל לקבל רשיון
יש לי שוקר חשמלי, חבל על הזמן ועל הכסף לרכוש זאת, אקדח גז יש לי אך אני רוצה משהו יותר אפקטיבי.אם אתה מתכוון לגז פלפל או שוקר חשמלי אז זה עוד סבבה.
אך אם אתה מתכוון לכלי יריה, אז אני מצטער להודיע לך שהסיכוי שתקבל רשיון הוא קלוש ביותר.
אבל תמיד שווה לנסות.
תבחינים למתן רישיון להחזקת כלי ירייה פרטי | האגף לרישוי כלי ירייה
בהצלחה.
עם שוקר חשמלי אתה חייב לבקש נהתוקף שיהיה צמוד אליך, חבל על הכסף לקנות אותו.מוצרים להגנה עצמית קטלוג רכשתי אצלהם מספר מוצרים ויכול להגיד שהשוקר חשמלי זה יותר לקרוב ולא למרחק כמו הגז פלפל
חשבתי שאתם אותו אחד, אחרת לא ברור לי, איך משתמש חדש ידע שיש שרשור בנושא מלפני שנתיים וחצי?נכון תקרא מה רשמתי שוב , שוקר זה למרחק אפס וגז פלפל זה למרחק יש שם כמה סוגים של תרסיסים בכל מיני גדלים הכי טוב להתקשר ליעוץ ציוד להגנה עצמית
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.