עקב המצב הקשה - שירי השבוע שעבר

sunshiner

New member
עקב המצב הקשה - שירי השבוע שעבר

בשמת ודאי תסלח לי שהפעם אני עושה את זה במקומה. אני מקווה שבקרוב כל הסיוט הזה יסתיים ונוכל לחזור לשגרה. שירי השבוע של טיפקס ריקודי עמבה- גרסת הפסנתר עם ארקדי דוכין שיר הסטודנט (הפעם דווקא גרסת אלבום) סתם (AKA "אנחנו לא במזרח התיכון", כמה אקטואלי... או התשובה לשאלה: למה פרצה המלחמה הזאת?) שירי השבוע ככה בכללי דודה/גידי גוב- ערב אבוד (דני סנדרסון) גידי גוב- שלל שרב (מאיר אריאל/יהודה פוליקר) כוורת - קרלו (מערכון+שיר מאת דני סנדרסון) ג'ירפות- יש לו בחורות כמו מים (שיר ענק!)

1מאיוש

New member
שלי ../images/Emo3.gif

טיפקס: פרח השכונות כלוב של זהב עננה סתם בכלל: "בוכה בלילות" - יוסי אזולאי. "דז'ה וו" - יוסי אזולאי. "מרכבות המוות" - מוקי. "ניגע אל החלום"-לא בגירסה של רן דנקר\נינט\שלום חנוך...מישו שהיה באודישנים של כוכב נולד ואני מכירה. "אמצע הלילה בכפר" - הראל מויאל.

אבאבא תן קצת מים!

איזו להקה, האלבום החדש שלהם חרא בלבן, אבל הראשון גדול. של טיפקס: בבית אבא, אלוף המונופול לא של טיפקס: חלב ודבש-אולי עוד קיץ מרדכי בן דוד ואברהם פריד-ירושלים, מאמינים בני מאמינים ערן צור-רטוב וחם (גדול גדול גדול), RUSH TIME, הוא והיא ברי סחרוף-ערב חולה (בגלל הביצוע של ערן בהופעה), עוד חוזר הניגון

טיפקסית

New member
שירי השבוע בגרסת גבול הצפון המופגז

טיפקס- האהבה הראשונה [קליפ ענק באלוהים!] שיר הסטודנט! סוף השבוע מסיבה גרסת ההופעה בערוץ 24! הדג נחש- איזה כיף [נה נה נה נה נה נה נה נה] סטטיסטיקה תירגע! [אני צריך להירגע,תירגע תירגע,תירגע] אחרים- כמו צועני-כמו צועני+אנחנו נשארים בארץ backstreet boys-one small voice [גרסת ההופעה שלהם ברחוב סומסום] מירי מסיקה-לשם איתן פרישמן והחלוצים+סגול 59-ואלה שמות 2006 קותי וסאבו מארחים את שלומי אלון-מה שאת עושה לי אומנים ירושלמים שונים-Fight Rebel Sun

הוד11

New member
שירי השבוע שלי

אהוד בנאי- עבודה שחורה פרל ג'אם- רד מוסקיטו לצערי הMP3 שלי התקלקל אז מזמן לא שמעתי מוזיקה אבל אלה שני השירים שאני מזמזם הכי הרבה

למעלה