עקב הראש בראש שלנו הרגשתי צורך

Lqpark

New member
עקב הראש בראש שלנו הרגשתי צורך

נזכרתי בשמיים שחורים, בברקים מסביבי, אני זוכר כל הבזק, ככל שהזמן החל להיטשטש, כמו אות מדהים שהגורל סוף סוף מצא אותי והקול שלך זה כל מה ששמעתי, שאני מקבל את מה שמגיע לי אז תן לי סיבה כדי להוכיח אותי אחרת, כדי לשטוף את הזיכרון הזה לנקי תן לשיטפונות לחצות את המרחק בעינייך.. תן לי סיבה למלא את החור הזה ולחבר את החלל שבניהם הלוואי וזה יהיה מספיק כדי להגיע לחקר האמת שתשכב לאורך - החלוקה - החדשה - הזאת לא היה שום דבר באופק חוץ מזיכרונות שנשארו נטושים לא היה איפה להסתתר, האפר נפל כמו שלג והאדמה קרסה בין המקומות שבהם עמדנו והקול שלך זה כל מה ששמעתי, שאני מקבל את מה שמגיע לי אז תן לי סיבה כדי להוכיח אותי אחרת, כדי לשטוף את הזיכרון הזה לנקי תן לשיטפונות לחצות את המרחק בעינייך לאורך - החלוקה - החדשה - הזאת (!)(!)(!) - (!) - (!)(!) - (!) - (!)(!)(!) - (!) - (!)(!) - (!) - (!)(!)(!) - (!) - (!)(!)(!) בכל-הפ-סד! בכל שקר! בכל אמת שאתה הכחשתה! וכל חרטה וכל פרידה היתה טעות גדולה מדי כדי להסתיר -- והקול שלך זה כל מה ששמעתי, שאני מקבל את מה שמגיע לי -- אז תן לי סיבה כדי להוכיח אותי אחרת, כדי לשטוף את הזיכרון הזה לנקי תן לשיטפונות לחצות את המרחק בעינייך תן לי סיבה למלא את החור הזה ולחבר את החלל שבניהם הלוואי וזה יהיה מספיק כדי להגיע לחקר האמת שתשכב לאורך - החלוקה - החדשה - הזאת! לאורך - החלוקה - החדשה - הזאת! לאורך - החלוקה - החדשה - הזאת... (לסיכום: יללה התנחלויות!!)

shaharEB

New member

Lqpark

New member
או שנמאס לאנשים מהתרגומים שלי או סתם

לא יום המזל שלי

PureSHIT

New member
המילים של השיר פשוט אף פעם לא עניינו

אותי. ועכשיו אחרי שקראתי את התרגום שלך - הן עדיין לא מעניינות אותי XD השיר טוב בעיקר בגלל הביצוע והלחן :) זו דעתי לפחות.

®NuLy®

New member
מסכימה

יחסית ללינקין שיר חלש מבחינת ליריקה, או שפשוט נושא שאני לא מתחברת אליו

LPMCR

New member
יפה :)

אבל מה, אני קוראת את הניתוח ועולות לי בראש רק תמונות של רובוטריקים

למעלה