עקב השביתה: ריחות .......

shelycat

New member
עקב השביתה: ריחות .......

איזה ריחות אתם אוהבים? יש בינהם ריחות לא שיגרתיים כמו דלק? טיפקס? מרקרים? גויאבות? וכו... איזה ריחות אתם לא סובלים? אני חובבת של הריח של הנבגים אחרי הגשם ולא יכולה לסבול ריח של גויאבות, אפרסמונים ודגים.

מצטרפת לעניין הגויאבות

יכולה להריח אותן ממרחקים (ואני כמעט חסרת חוש ריח).

danonit

New member
כמה ריחות...

אוהבת: - ריח של אחרי הגשם - ריח של וניל - ריח של עץ ריח טוב של אוטו בטעם קוקוס לא אוהבת: - ריח של זיעה - ריח של דגים - ריק של לק ...

שמופית

New member
אני אוהבת את ה"לא שגרתיים"....

ריח של דלק
ריח של דבק מגע
ריח ההדרים בתחילת החורף במושב
שונאת ריח של סיגריות
לא אוהבת כשאנשים לא מתחשבים ו"עושים ריחות" במקומות סגורים כמו לקלף קלמנטינה ברכבת
או למרוח לאק בכיתה

shelycat

New member
גם אני לא אוהבת שאנשים עושים ריחות

במקומות סגורים בעיקר כשהם מייצרים מתאן או משתפים אותנו בריח של הארוחה האחרונה שלהם בעזרת גראפס קולני.

נושא רגיש...

אני שונאת ריח של בנזין וסולר, וריח של סיגריות עושה לי מגעיל. גם ריח של עוף הוא די מגעיל (עוף לבן מכובס...), ומנגו בכלל... בעעע... וריח דוחה במיוחד זה של מעיית (העירקים מכירים) וגם של ריסוס נגד ג´וקים. אני מאוד אוהבת ריח של פריחה (אצלינו בישוב יש את זה כל הזמן באוויר) וגשם, וריח של ים- מלוח כזה. ריח של גויאבה- הוא נעים במידה, וריח של אקליפטוס עושה לי טוב (ומזכיר לי את חג סוכות). ואני אוהבת במיוחד את הריח של עמית בבוקר- אחרי הגילוח, לפני שהוא הולך לעבודה... והכי הכי טוב זה הריח של אופק... ריח של תינוק...

גלי ב

New member
אני לא מכירה את התחושה ../images/Emo13.gif

נולדתי בלי חוש ריח (כן, אני טטרנית..
) אז אני לא מכירה את התחושה של ריח טוב או ריח רע... בכל מקרה...נראה לי שהרווחתי..

גלי ב

New member
לא...בכלל לא ...

לא מכירה את המושג להריח בכלל... רק אם זה ריח חזק במיוחד - אני מרגישה איזה דגדוג מוזר באף.... נשמע מוזר
אבל זה ככה

כי אצלי אני בקושי מריחה

אם נכנסים לאיזה מקום ויש ריח מסריח, אני לא בהכרח אריח אותו מיד. אני צריכה להתאמץ. אולי יש לי משהו דפוק באף. צריך לבדוק את זה פעם.

זו לא מערכת השהיה, אלא פשוט כנראה

משהו סתום שם. גם לנשום אני נושמת בעיקר מהפה. כדי להריח אני צריכה לקחת נשימה עמוקה.

Ronnie*

New member
ריחות

אוהבת: ריח של גשם, יסמין, וניל, White musk של בודי שופ, פריחת הדרים (הריח האהוב עלי בעולם). שונאת: ריח של סיגריות, ריח של דגים...

daldan

New member
ריחות

אוהבת: ריח של פריחת ההדרים, ריח של אחרי הגשם, ריח של תינוק, שונאת: ריח של ערמונים, ריח של סיגריות, ריח של צומת וולקן בקריות (נדמה לי שזה השם של הצומת וזה אחד המקומות הכי מסריחים שאני מכירה) וגם את הריח של בנקוק שבשלושה ימים שהייתי שם לא הייתי מסוגלת לנשום וכל הזמן שמתי חולצה על האף.
ריח של זיעה

יעלי2

New member
ריחות .. ../images/Emo42.gif

אני אוהבת ריח של ספרים וריח של חו"ל וריח של נעלים חדשות אני אוהבלת ריח של בצל מטוגן ואוכל טוב בכלל אני אוהבת ימי הולדת ושקיות עם דברים טובים ואת השמש ואת הירח..וגם כמה כוכבים...

Hadar p

New member
לא סובלת ריחות של מוצאי חלב../images/Emo173.gif

גבינות, ומעדנים למינהם. אוהבת ריח של אפיה ושל מאפיות. ריח של דלק אהבתי עד שעבדתי בתחת דלק לצורך המענק הצבאי....ומאז אני לא אוהבת!

אמיקה

New member
אצלי..

יש מילה לההיפך מתתרנית? אני מאלו שמסוגלים להריח את הקינמון שנשפך במגירה הסגורה, לזהות ריחות ממרחקים, להחנק מעודף בושם של מי שעבר כאן לפני 10 דק´ והשביתה הזותי מוציאה אותי מהכלים.. בכל אופן, נחשוב חיובי: במשרד של תלוי שיר שכתבו לי חניכים מקסימים וזה הולך ככה: "ריחות שאני אוהב - ריח של בוקר כשקמים מוקדם ריח הכר, לפני שאני נרדם צבע טרי על הקיר וריח של תירס בסיר ; ריח של דשא כסוח ואבא אחרי גילוח; מדורה של עלים ועשן וריח של ספר ישן ; קליפה של תפוח זהב ועץ של גויאבות בסתיו ; סבון שעולה ביוקר ואוטו של לחם בבוקר ; ריח חנות גרעינים ואוטו חדש מבפנים ; ריח אקדח של פורים תיכף אחרי שיורים; והריח הזה שאי אפשר לנשום אחרי שיורד גשם ראשון ; וריח פריחה של מנתור (?) (פה יש לשדעתי איזו שגיאה בהעתקה..) וריח עוגה בתנור; והכי מהכל ריח של גור .." יהודה אטלס לא מקסים?

למעלה