עקב ויכוחים אין סוף בפורום.

© DrorZi

New member
עקב ויכוחים אין סוף בפורום.

כל אחד מגדי הנאה אחרת, זה תופס לכל דבר בחיים, וכמו שנאמר על טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל לפחות יש להכיר שיש עוד דעות חוץ משלך ואין כזה דבר ``הכי טוב`` יש ``הכי טוב בשבילי`` אני חושב שכדי שתגדירו מה נחשב בעינכם רכב טוב, מה אתם מצפים שהוא יעשה ואיך, ולכן איזה רכב הייתם קונים היום אם היה לכם אמצעים (נניח מהמבחר בארץ, עד 150K ) אם לא היה ברור מכל ההודעות שלי רכב שטוב לי זה אחד שמדבר לנהג, שאני יושב בו אני מרגיש מחובר לשלדה, מרגיש את הזוית המדוייקת של ההגה, כזה שעושה סיבובים מהר (מאוד), לא בורח מהפניה ואם כבר אז לא סתם בתת היגוי סתמי, רכב שידע גם להאיץ בקו ישר בכבוד, כזה שאני נכנס, מתישב וישר מחייך לעצמי שהנה עוד חוויה בדרך ולא סתם הגעה מנקודה א לנקודה ב אני הייתי בוחר סובארו WRX עם קיט של פרודרייב או ברנו קליאו ספורט. (הא כן, ח-י-י-ב מערכת ברמה גבוהה, התקנה עצמית) מה עושה לכן את זה ? עור ? גודל ? אוטומט ? בקרת אקלים ? ניתוק מהסביבה ? מהירות מירבית ? דרור זי

בטאמן

New member
יש איזו 911 טרגה שמישהו רוצה למכור

שאם היו לי 150 אלף שקל הייתי רץ לקנות. אז אני לא נוהג מספיק טוב בשביל פורשה במצב שסוטה קצת מגבול הנורמלי, אז מה, ואפילו אין לי נסיון רב על הנעה אחורית, אני יודע. שטויות. תביאו לי את הפורשה, אני מוריד את הגג ועל המקום מתחיל ללמוד... סובארו לא הייתי קונה (לווה מחבר, אולי). יש מספיק 911 משומשות בארץ שיכולות ללכת ראש בראש עם האימפרצה בכמעט כל תחומי החיים ועולות פחות או יותר אותו דבר. נראה לי פשוט אידיאל. אם לא - סיטרואן BX 16V. אוטו חלום. תנו לי אחד. תנו לי שתיים. קודם תמצאו אחד...

בטאמן

New member
לא, אני מתכוון למה שאני אומר.

BX GTI 16V, המכונית הצרפתית הראשונה עם מנוע 16 שסתומים, שאח``כ נודע כמנוע ה-MI16 של פז`ו. לעומת הכיוונון של פז`ו, שהוציא 158 כ``ס מהמנוע, הכיוונון של סיטרואן הוציא 160 כ``ס (כן, פעם היו הבדלים קטנים אפילו בתוך קונצרן, לא הכל זה פולקסווגן...) ושילח BX למאה ב-7.9 שניות בדרך למהירות מירבית של 218 קמ``ש. שאלות?

66

New member
טוב בפורום כבר יודעים מה אני חושב

על סיטרואן. נראה לי שאני מבין יחידיי הסגולה שפשוט מעריכים את הרכב כמו שצריך

moshem74

New member
שלום לך....

יחי ההבדל הקטן...סיטרואן אתה משווה לי לסובארו,פשוט מדהים,הכסף שאתה תוציא על הסיטרואן שלך ולא משנה מאיזה דגם יעלה לך כמו 3 סובארו חדשות,אתה מזכיר לי איזו כתבה שקראתי על פיאט במקרה ואני מצטט ``פיאט נועדה לאנשים שיש להם סובלנות לרכב`` איזו סובלנות ואיזה בט`יח....תנו לנהוג בשקט,תן להרביץ בגז בלי לחשוב כמה יעלה לי התיקון במוסכים אח``כ,שלא נדבר על מי בכלל רוצה להתעסק עם התיקון של הרכב הזה....בקיצור אחי ,אולי הרכב נוסע פצצה,אתה יודע מה ,אני בטוח שהוא נוסע פצצה אבל יחי ההבדל הקטן,מיליארד סינים לא טועים אני כבר למדתי את הלקח,האימפרזה טורבו היא מ``ס אחד בארץ ולא יעזור לאף אחד שום תירוץ אחר,לגבי הפורש 911 אם הולך לך חלק שם אני רוצה לראות אותך משיג חלפים ,בוא נהיה ריאלים,ומי בכלל יודע להתעסק עם הרכב הזה, אתה מוזמן לנסיעת מבחן אם אתה רוצה להבין על מה אני מדבר....יום טוב אחי...

למעלה