עקב מה שענו לי בפעם הראשונה

hajy p

New member
עקב מה שענו לי בפעם הראשונה

אני אומנם לא כותב כאן בדרך כלל אבל אני אודה לכם מעוד אם תאנו לי על השאלה מהי ציונות בעינכם ?? בתודה מרואש חגי קן משגב גרעין מחר
 
../images/Emo141.gif שלום לך חגי

חגי הסתכלתי בכרטיס שלך וסקרתי את הפורומים שבהם אתה משתתף, והרושם הוא שאתה בחור צעיר (מאוד צעיר לפי שגיאות הכתיב -אם הסיבה דיסלקטית אז סליחה) על הציונות תוכל למצוא הרבה חומר באינטרנט אבל שאלת מהי ציונות בעיני- אז על קצב המזלג (מחוסר זמן) ציונות בעיני לחיות בארץ ישראל, על כל המשתמע מכך, אני לא מאמינה בציונות בשלט רחוק, אז במשפט אחד: ציונות משמעותה חיים בציון, ארץ ישראל!
אשמח לדעת למה אתה שואל את השאלה.
 

maxima

New member
ציונות...לא רק

לחיות בארץ ציונות היא גם לא לעשות מעשים שפוגעים במדינה
 

מנורה

New member
ציונות עבורי ../images/Emo104.gif../images/Emo165.gif

לחיות בארץ כי אין לנו ארץ אחרת בכל מקום בעולם אנחנו רק אורחים ולא תמיד רצויים. אבל בזכות קיום המדינה כל אחד יכול לבחור לגור היכן שיחפוץ כאן זה הבית אבל אסור לנו לשכוח את העבר הכואב שלנו ולא לאבד את צלם האנוש שלנו ולהתיחס בשפיות כלפי כל אדם שחי בקרבנו. להגן על התושבים בארצנו הקטנה בכל דרך אבל לא בכל מחיר.
 

hajy p

New member
תודה

אני באמת דיסלקת אבל זה לא משנה מה שחשוב זה שאניתם כי חשווה לי גם דעתם של אנשים בעלי ניסיון ולחן אבקש מימחם להמשיך להיתיחס אבל לנסות לגעת יותר בקשר של ציונות לאקטואליה ואם אפשר לקבל מקורות נוספים לפרוש המוסג ציונות אז אני עודה לכם תודה
 
למעלה