עקב מצ ב בטחוני

עקב מצ ב בטחוני

בבקשה תהיו עירניים במקומות שונים ,בעיקר איפה שיש הרבה אנשים ולא להתקרב במקומות לא מכירים שלי! בבקשה ממך בתור מנהלת פורום ציערים תנסי לכתוב כתבה ענק , על כללי זיהרות בחיים אמתיים

למה

היא צריכה לכתוב על זה? האם היא הגננת של הכותבים בפורום? בקשר לגיבוי הפורום הקודם של החרשים - הנושא הזה אינו חשוב לי. לשירי זה היה חשוב, וכותבים אחרים בפורום הצטרפו אליה כדי שיהיה להם על מה לכתוב בפורום. ללוחמת בווגונים זה היה חשוב בגלל סיפור שלה עם וואלה ולא בגלל הפורום עצמו. בנושא הזה אני חושב שאני מעל הלוחמת בווגונים, כי אני מסתכל על וואלה / IOL כתאגיד ולא כמערכת פורומים.

לפוחת תעזור לה!!

אבל ,אני פתחתי 5 פורומים , אז שקיבלתי סיסמא ואני כבר לא משתמש בזה ולא מבין למה אתה מתנגד לכל זה

לאוקספורד

מדוע את כותב הודעה על פורום של דני כאן ולמה אתה כותב ושא פורום ליד נושא בטחונית כתבתי משהו שקשור לבטחונית ואתה כותב נושא אחר לא יכולת להוסיף הודעה ומה הציערים קשורים לנושא של דני ושירי

אכתוב

איפה שאני רוצה. בפורומי וואלה נמחקות הודעות. כתבת למנהלת הפורום ש"תזהיר" את הצעירים בפורום עקב האסון אתמול. אינני חושב שזה התפקיד שלה. אתרי חדשות יש בכל מקום והכל כתוב שם. הצעירים יודעים לקרוא היטב ואינם טפשים. הייתי אומר אפילו שהם חכמים מהמבוגרים.

אוקספורד

אני חושב שמקומך כאן כי מתאים לך להיות אם צעירים בגלל רמת השכל שלך כמוהם בדיוק

המרחפת

New member
דרור

קרא בבקשה פעם נוספת את התגובה שלך בבקשה.... זה מאד מעליב- רמזת לכך שצעירים הם טיפשים. אני מניחה שהתכוונת למנת משכל(I.Q). אני רוצה להסביר לך שמנת המשכל של האדם היא דבר קבוע שאינו משתנה כל חייו. תמיד טוענים שצעירים יותר טיפשים ממבוגרים. זו טעות! ההבדל בין צעירים ומבוגרים בנושא הזה הוא הידע והניסיון. בהחלט לא חוכמה, טיפשות, או מנת משכל. מחכה להתנצלות, בשם כל צעירי העולם. המרחפת.

למרחפת - אני מתנצל ,לא התכוונתי

רק רציתי להרגיז את אוקספורד,אבל יודע מי אני ,ואני בטוח שהוא מכיר אותי , ודעו , לאוקספורד- תודה על התערבותך לגבי הפורומים ,ניסיתי ,ולמדתי מסקנה אני מחכה לתגובות של אחרים ,אם אין ,בהחלט ,אני לא אעשה ,אבל צץ בעייה בענייין קבצים , ומעדיף שיצרבו , וצר לי שאין לי מצב רוח היום לגמרי ,וכותב בכל זאת לפי בקשת מרחפת , הסיבה לכך ,מה שקרה אתמולבאמריקה ,עדיין לא יוצא לי מהראש , 10,000 איש זה המון ,ולא מאמין איך מחבלים מסוגלים לבצע זאת , ולא אשכח למראה בעיניי שריאיתי בטלויזיה את התנקשות , ובכל מקרה מנהלת פורום חירשתים בשם שרה הייתה שם ,ולמזלה איחרה ב5 דקות הייתה לה נס גדול ,ואני שמח בשבילה,שקרתה לה נס , כל שוב תודה לך וחג שמח אני יודע שתמיד מעליב בצורה לא בכוונת ,אבל תמיד מתנצל , ככה בני אדם עושים שפוגעים לא בכוונה ואתה יודע למה ,מה הסיבה,

המרחפת

New member
דרור

בשביל לעצבן את אוקספורד היית צריך לדרוך על קהילה שלמה? זו לא התנהגות של בוגרים. האסון באמריקה הוא לא תירוץ, ולא, אני לא מבינה הסיבה שבעטיה היית חייב לפגוע בכולם. ד"א, קראתי את ההודעה של שרה. היא ניצלה לא מכיוון שאיחרה בחמש דקות (זה אתה החלטת), אלא בגלל שירדה מהרכבת בתחנה שלא הייתה אמורה לרדת בה. לניסוח יש חשיבות רבה. המרחפת.

חוצמזה

קשה מאוד לעצבן אותי באינטרנט

לאוקספוד, חשבתי

אני חושב שנהיית אדם רציני ,כי חשבתי בתחילה שאתה אוהב להתבדח ,אז גם אני התבדחתי איתך , ולבסופו דבר אני שם לב שאתה רציני אז אני מתנצל..

למעלה