עקב שאלה שנשאלה בזיהוי שירים

עקב שאלה שנשאלה בזיהוי שירים

החלטתי לעשות משחק חמוד שאולי גם יהייה מבדר אז את אני נוסע לי לאי בודד ולוקח איתי כולם מכירים אבל מה אתם לוקחים איתכם להופעה? נגיד סיטואציה כזאת: יום חמישי אחר הצהריים אתם וכמהחברה (2) מחליטים ללכת להופעה של ברי המלך (או כל אומן נערץ אחר) בקיצור אתם מתארגנים בינכם ומחליטים שאתם מביאים אתכם....(כאן אתם נכנסים לתמונה
) ב-ה-צ-ל-ח-ה

יודעים מה?

באו נעשה את זה קצת יותר מעניין אני נותן שם של זמר להקה הרכב או משהו כזה שהבא אחרי שיגיב להודעה הזו יגיד מה הוא לוקח איתו להופעה הספציפית הזו שנקטתי בשמה אחרי שהוא יגיד את זה הוא ישלח אותנו להופעה אחרת של אמן אחר אז האמן הראשון הוא שלמה ארצי

../images/Emo6.gif אמדורסקי את אומרת?

נראה לי שאני אצטייד בבגד מנומר מצופה לאקה, עם מחשוף עמוק ופוש-אפ רציני כדי שהוא ישים לב אליי ויחשוב שאני יותר שווה מאישתו
ועכשיו אני שולחת לכם הזדמנות נדירה להגיע להופעה של הגברת הנכבדה מרגלית צנעני!

t@li

New member
תוף מרים.

למה? לא יודעת. צנעני > צועני (אסוציאציות) ולבא אחריי.. קיבלת כרטיסים בשורה ראשונה להופעה של... צביקה פיק ! <רואים שפורום 190 משפיע עליי>

Uv Kruvi

New member
חחח....

הייתי לוקח משקפי שמש...שלא יראו שאני נרדם... :) הזמר הבא.....אלי לוזון!!!! :)

t@li

New member
מצטערת שאני עושה שוב,

אבל זה הזכיר לי משהו ממש מצחיק.. היתי מביאה מנורת אולטרא סגול כדי לראות מה יקרה לו
וההופעה הבאה - אביב גפן

הייתי

שם ג´ל מתאפר בלבן, מדביק צימוק על הלחיים, בא בלי חולצה, עם גיטרה חשמלית, רמקול נייד ושלט בו כתוב: "יש לנו דור *****" ! ההופעה הבאה - אריק איינשטיין... חח זה יהיה מעניין...

אם באריק עסקינן

אז ככה למרות השירים היפים מאוד והנוגעים כל כך של אומן מדהיםן זה הייתי מצטייד מראש בכרית וזאת מפאת כמות השירים האדירה של הבחור תשמעו שירים יפים זה דבר אחד אבל הופעה של 10 שעות זה כבר מוגזם
אז בואו נלך על משהו קצת שונה חברים בזה הרגע זכיתם בכל הקופה אני מטיס אותכם ישירות לשיקאגו מתקיים שם קונצרט ענק של אחת האמניות המוכשרות ביותר בחצי הכדור שלנו הלא היא : שרית חדד בהצלחה

G e n o c i d e

New member
הייתי מביא..

אקדח קטנטן לירות במי ששיכנע אותי לבוא להופעה שלה.. ההופעה הבאה:ארכדי דוכין

dagidag

New member
הייתי לוקחת איתי

המון כדורי מרץ (כדיי לצאת מהדיכאון) המון טישו (אם לא יצאתי מהדיכאון) ואולי את מיכה שיטרית אם הוא היה מסכים לבוא את ברי - כי הוא הדבר האמיתי ההופעה הבאה: המתחרה של מלכת שנות השמונים הבלתי מנוצחת: ירדנה ארזי אני עדיין בעד עופרה חזה

d.r.-rock

New member
לירדנה ארזי אמרת?

מה השתגעת? מי הולך למופע של ירדנה ארזי? טוב אז בגלל שהמופע עצמו נערך באולפנים של קפה טלעד אז אני יביא איתי איזה נר נשמה וגפרורים משום שכל החדשות ותוכניות החדשות עוסקים במצב הקקיים בעולם כיום ואיך לומר את זה... הוא לא משהו! אז אני יצטייד בהם. ובגלל שאני רואה שעוד יש סיכוי לעולם הזה והוא קיים כאן בנו חברי הפוורם הנ"ל שפשוט אינ נהנה כל פעם להכנס לכאן החלטתי לצ´פר את כולכם ולתת לכם כרטיסים למופע העל: "החומה" כאן אתם לא חולמים פינק פלויד האגדיים מופיעים למעננו אז יאללה בואו... אני מזמין

אושר מ

New member
*מצטערת שאני קוטעת, אבל אגב אביב גפ

גפן* דודה שלו סיפרה לנו פעם, שהיא שאלה אותו למה הוא שם את כל האיפור הזה בהופעות, והוא אמר לה שזה בגלל שהוא מרגיש צורך להפריד בין החיים על הבמה מהחיים ה"אמיתיים".

למעלה