עקומות גדילה וכמויות מזון

הילית111

New member
עקומות גדילה וכמויות מזון

עקומות גדילה וכמויות מזון בני בן חודש נכון להיום שוקל 4340 אורך 56 בריא בלי בעיות . נולד 3.5 קג אשמח לדעת באיזה אחוזון הוא נמצא מבחינת משקל וגובה . בטיפת חלב אמרו לי שהכל בסדר ובאמת הכל תקין אבל אשמח לקבל קישורים לעקומות גדילה כאלו ברורות ולא מסובכות שיאפשרו לי לדעת בצורה מדויקת באיזה אחוזון הגוזלון שלי . בנוסף איך אני יכולה לדעת כמה תינוק במשקל ובגיל שציינתי אמור לאכול. פעם כתבו שיש נוסחה מסוימת שלא הבנתי אותה. כרגע אני מכינה לו בקבוק של 120 מל ולפעמים הוא גומר אותו ולפעמים לא . לפעמים פולט קצת לפעמים לא . איך אני יכולה לדעת שאני לא נותנת לו יותר ממה שהוא צריך? האם ברגע שתינוק פולט זה סימן שהוא אכל יותר מדי ? האם יש מצב שהתינוק שבע והוא ממשיך לאכול ? הרבה פעמים קורה שהוא אוכל לא מסיים את ה 120 מל ואחרי שעתיים קם שוב רעב . ממש מבלבל הנושא של האוכל . לא יודעת כמה בעצם הוא צריך לאכול ? אשמח לתובנות

תשובה

1. למה את צריכה לחפש עקומת גדילה. תבקשי מטיפת חלב שידפיסו לך את עקומת הגדילה שלו עם כל הנתונים. 2. אין נוסחה לכמה צריך לאכול, כל תינוק אוכל כרצונו, זה שונה מתינוק לתינוק וזה משתנה במהלך היום. יש שעות שהוא רעב יותר ויש פחות. התדירות בין הארוחות גם יכולה להשתנות, את לא צריכה להתבלבל. את צריכה להאכיל אותו לפי דרישה. הוא יסיים כמה שהוא צריך. איך תדעי שזה מספיק ? התשובה היא עליה במשקל...

למעלה