עקיצת ה

Tali1912

New member
עקיצת ה ../images/Emo55.gif

הנה הגעתי לחפור לכם בקודקוד, היכונו: יוצא לי לצפות/לקרוא בכמה בלוגיסטים הייתי אומרת גם ותיקים ובין היתר מנויים קבועים שלי שיום אחד נשבר להם ה- ************************ והם מחליטים זהו שברו את הכלים ולא משחקים, זהו נועלים ת'באסטה. לדעתכם, קל לזהות בלוגיסט "רגיש"/"תמים" שדיי קל לעקוץ אותו, לרדת עליו, להתחרע עליו איך אתם מגיבים לתגובות שעוקצות אותכם? עוקצים חזרה מוחקים חוסמים פונים לבצלאל/נעמה שולחים מסר למגיב חוסמים לתגובות סוגרים את הבלוג סוגרים ופותחים בלוג חדש. יש לכם שיריון של צב ואתם לא נפגעים מה עדיף תגובות מרובות שכוללות מכות מתחת לחגורה או כמה תגובות "נורמליות" , שלא יגיבו בכלל.

TheWhiteTigris

New member
קודם כל,

אני מניח שלא ישר פותחים במתקפה חזיתית הכוללת הצלפות שוט אל מתחת לחגורה. זה מתחיל בקטן. הגולש הזר עקץ קצת, הבלוגר התעצבן, אז הגולש הקצין יותר, בא מישהו אחר והוסיף שמן למדורה וכו'. אני לא נופל למלכודת הזאת. עם זאת, אני אפילו לא מוחק את התגובות, גם אם זה מלבין את םניו של בור עם הארץ שכל מה שעושה בבלוג זה להשתלח בכותב דיעה שונה משלו. בלוגים הינם כר הבעת דיעה, ואין לתקוף אדם בשל הבעת דיעה (מותר לתקוף בשל תוכנה, לא על הבעת הדיעה. מה זה אומר? שאם מישהו כותב עידוד השתמטות, מותר לכתוב תגובה, ששוללת השתמטות. אין לשלול את זכותו של הבלוגר לבלוג ולחופש הכתיבה). בקיצור? לא מוחק כלום, ולא פותח בתגרות וירטואליות.

דם דם

New member
מוחק

אפשר להשתמש גם בטיפקס לא ממש משנה לי הבלוג שלי ואני עושה בו מה שנראה לי אם מישהו מגיב משהעוקצני אצלי כלפי מישהו אחר או כלפי אני מוחק בלי למצמץ אם הוא ממשיך להציק אני גם חוסם אם הוא עובר להציק לי במסרים...אני מגיע אליו הביתה אין לי סנטימנטים,אין לי אלוהים כלפי אנשים כאלה אפצ'י אחד לא במקום והבנאדם ישר עולה אצלי על הגרדום כמובן להוציא מהכלל כאלה שמוכרים לי ואני מכיר אותם והם מכירים אותי ככה שהצורת דיבר שלנו מובנת זה לזה/זו

siv30

New member
../images/Emo6.gif טלולה אין עליך

מצחיקולה. טוב את יודעת את התשובות שלי

דנטל

New member
תלוי בתגובה

יש תגובות שמחקתי (לא כאלה שיורדות עלי, אלא על אחרים). יש תגובות שלא הגבתי להן. יש תגובות שהגבתי אליהן באדישות, כאילו לא הזיזו לי.

חהמן

New member
לעקוץ חזרה.

עד שהוא מתייאש והולך לבכות בפינה... אף פעם לא לחסום או למחוק, אלא אם יש שם משהו לא ראוי, כמו שפה מאוד מאוד מלוכלכת, פרסומת עצמית בוטה, או חשיפת פרטים אישיים עלינו מידע חיצוני שאנחנו לא רוצים לפרסם... במסר לבצלאל/נעמה השתמשנו רק פעם אחת, וזה היה כשקיבלנו בתגובה תוכן שיווקי לכל דבר, שנראה לנו סוג של הונאת פרמידה. אנחנו בד"כ משתדלים לזהות את הבלוגרים שרגישים יותר לדברים האלה, ולהיזהר איתם יותר. פחות לתקוף, פחות לעקוץ. אנשי חה!

suki da yo

New member
בד"כ אני מחזירה

כי יש לי פה גדול ואני לא יכולה לשתוק גם כשזה עדיף. אם אני מוחקת, זה את התגובות של עצמי, ובעצם מפסיקה את הדיון. לא מוחקת תגובות של אחרים ברור הגדול של המקרים.

ממש תלוי

לפעמים אני משאיר ומתעלם מהתגובה, לפעמים מוחק ולחסום עדיין ל איצא לי. לא אסגור בלוג בגלל זה, אני לא מאמין שמסר למישהו מההנהלה יכול לעזור (ובהתחשב בזה שאני כותב בכמה מקומות, זה עוד יותר לא רלוונטי בשבילי) ולעקוץ חזרה... עדיין לא יצא לי.

למעלה