עקיצת "צ'רלי וחצי" חוזרת...

יוליקה

Member
מנהל
עקיצת "צ'רלי וחצי" חוזרת...

סיפור של אחי מאתמול בערב...
הונאת "צ'ארלי וחצי" חוזרת...תזהרו ! זה קרה לי אתמול בחניון של קניון איילון ברמת גן. אשה אשר "שמרה" לבעלה חניה, נשכבה לי על הבאגאז' כשבקשתי להחנות את מכוניתי. תוך כדי כך היא התחילה לזעוק, להשתולל, בצורה קיצונית ללא פרופורציה למקרה...אז הבנתי שזו פרובוקציה. כשהבנתי שיש לי עסק עם אשה נוכלת על סף טירוף...התפתח ויכוח שבו היא טענה כי דרסתי אותה. בעלה שהגיע עם הרכב לאחר כדקה ארוכה לא נראה מוטרד "ממצבה" של אשתו...התחיל לצלם את כל הזירה ותוך כדי כך הזמין אמבולנס ומשטרה. (הוא לשנייה לא ניגש לאשתו לראות את "מצבה"...גם בזמן ההמתנה לניידת ולאמבולנס הוא התישב ברכבו, כשאשתו יושבת על קצה המדרכה ואכל סנדוויץ) אז הבנתי שנפלתי למלכודת של צמד נוכלים שחשבו כי אני אציע להם "פיצוי" ובכך הפרשיה המגוחכת הזו תסתיים. אך אני לא בין אלה המכונים "פראיירים". בינתיים התפנתה חניה סמוכה, ואני החנתי את מכוניתי שם. בזמן המעבר, שמעתי את הבעל מתקשר שוב למשטרה ומדווח להם שהנהג "בורח" .
בבדיקה שעשיתי, מסתבר שהתופעה הזו קיימת.
ראו קישור זה: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000926627
הומלסים, נוכלים, רמאים בכל מיני צורות...מפעילים סוג של סחיטה מנהגים תמימים. נהגים שרשיונם על תנאי...או סתם נהגים תמימים יכולים בתשלום של מאות שקלים במזומן במקום "לפתור" עצמם מהצרות. איני יודע מה מצבי המשפטי ברגע זה...אך אני אמש התייצבתי במשטרת רמת גן והגשתי תצהיר על גרסתי וזאת בעצת עורך דיני...הזהרו והשמרו.

ריקי5

New member
נורא

צריך להזהר במקרים כאלו לא להגרר לאלימות - פיסית או מילולית. בודאי לא לשלם.
אם אפשר כדאי לתעד (לנו יש מצלמת דרך שמצלמת כל הזמן, מאד יעיל במקרים כאלו, כי אפשר לסובב אותה גם אחורה במקרה שמישהו מנסה לחסום אותך מלהכנס לחניה) ולמסור למשטרה את הגרסה האמיתית

יוליקה

Member
מנהל
אם פיספסת את הפתיח שלי - כתבתי שזה אחי

המשך הסיפור...

ממש התקשר...והגיע גם ניידת וגם אמבולנס עם 4 פרמדיקים...שוטר אחד...וכולם הודו לי בשקט שזו הצגה אך הם חייבים לפעול על פי הפרוטוקול

השוטר לקח את הפרטים שלי ואת של הבעל ודווח למוקד בקשר על סיום הארוע. אני הצהרתי במשטרת רמת גן את גרסתי בפני חוקר שרשם את ההצהרה וזאת בהמלצת עורך דיני.גם דווחתי לסוכן הביטוח שלי בהצהרה.

יוליקה

Member
מנהל
יכול להיות שסיפור דומה רץ באינטרנט

אבל זה קרה אתמול לאחי בקניון איילון.
והוא הגיע לתחנת המשטרה לספר את גירסתו
לאחר שבני הזוג הגישו נגדו תלונה....

נימה3

New member
אמש יצאתי עם נכדתי הצעירה

לשבוע הספר. רכשנו כמה ספרים לה ולי ולנינים הקטנים ואחר כך נכנסנו למסעדה בסביבה. בדרך כלל יש שם שרות טוב. הפעם הם מראש הודיעו לנו שיש בעיות במטבח גם כנראה שהיה עומס על המלצריות ובקיצור השרות התמהמה אבל אנחנו לא מיהרנו ולא התלוננו וכל הזמן אמרנו להן לא נורא כי הן הרבו להתנצל.
בסופו של דבר כאשר קבלנו את החשבון גילינו כי לא חייבו אותנו על הקינוח כי המתנו הרבה זמן. אני חושבת שזו היתה מחווה יפה, באה מיוזמתם כי אנחנו לא אמרנו מאומה. זה נקרא שרות. אנחנו נחזור לשם.

יוליקה

Member
מנהל
הרווחת כפול, גם בילית עם הנכדה וגם קינוח!!!

כמו שנאמר, מצלמת דרך שפועלת כל הזמן, מציגה ראיות אמת

בנוסף לכך, יש לברר עם החוקר למצב התיק, כיוון שנוכלים מדרך הטבע הם בעלי הרשעות בנושא, וזה יכול לתת אינדיקציה למה שקרה.

יוליקה

Member
מנהל
לאחי יש מצלמת דרך על הדש-בורד

אבל היא נשכבה לו על הבגז'....

למעלה