עקירת שיניים - ניצחון לטרור

israelbmx

New member
עקירת שיניים - ניצחון לטרור

לפני שעתיים עקרו לי שתי שיני בינה, ובעוד חודש יעקרו את השתיים האחרות. מה הפחד הכי גדול שלכם?

ido rosen

New member
תגיד יובל.......

how you dare to say that on rich thorn he is one of the best, he rides more than you and all you'r goofy friends together ,in television you only see guys when they compet, what if he dont want to compet? so he dont ride?, have some respect for the people who hepls making bmx wht it is today

תישמע עידו

אני ספציפית לא אוהב אותו בתור רוכב ואגב זה לא אני כתבתי את זה זה מהאתר של אס & אם, זאת הדעה שלי לכל אחד יש רוכב שהוא לא ממש אוהב את איך שהוא רוכב לא?

ido rosen

New member
הפחד הכי גדול שלי הוא.......

זה הכי קל......שיום בהיר אחד החבר הטוב ביותר של האדם(האופנים) ייעלם לעד, מפחיד אפילו לחשוב על זה............אאאאאהההווווואאאאאהההההאאאא

omrinem

New member
דבר ראשון טל תודה על הפדלים והפחד

שלי שהיה זה טיפול שורש שעברתי הייתי עם פה פתוח 4 שעות לאחר מכן כאבה לי הלסת כמה ימים אם יגידו לי שאני צריך את זה שוב אני אקפוץ מהגג

Big White

New member
אאוצ'

זה נשמע לי כמו טיפול שורש עם פטיש אוויר חחח טוב זה לא מצחיק אני עברתי טיפול שורש יותר נכון 5 לפני חודש

TheGuyOnTheBike

New member
אני אוהב את רופא השיניים שלי!! ../images/Emo23.gif

הוא תמיד שם לי המון המון תחמוצת חנקן, אפילו שאני סתם ממתין לטיפול. והוא ממש מת על זה שאני מתחיל להתפחלץ ונכנס לסרט שהם חייזרים שמבצעים בי ניסויים! הוא מסדר לי את התערובת על איזה 8 ככה (לא יודע שמונה מה, כל מה שאני יודע זה שטכנית אסור לו לעבור את ה6...)

roeiBMX

New member
.

הפחד הכי גדול שלי הוא שתישבר לי השלדה...חחח פעם חלמתי על זה וקמתי מלא זיעה.

TheSTREETmaN

New member
הפחד הכי גדול שלי זה שישבר לי הג'אנ

ט...גם ככה הנבה מתה... ניו בייקה בקרוב...

למעלה