עקרבית שהתחרפנה

שירלירז

New member
עקרבית שהתחרפנה

אולי מישהו מוכן להסביר לי איך זה יתכן שלאחר שסיבבתי כ``כ הרבה אנשים ולא נתתי לאיש לפגוע בי פתאום לפתע הגיע האביר (מזל תאומים) שיבש לי את קו המחשבה, שבה אותי בקסמיו, לאחר כשנה המשיך לו בדרכו והשאיר אותי פגועה עם המון סימני שאלה. הדבר המזעזע ביותר שאפילו הוא לא עורר בי את תחושת הנקם !!! מה קורה לי???

TaKSR

New member
יש לי תשובה בשבילך וגם ארוכה

אז בואי נתחיל את שייכת למזלות המים (מזלות אם הרבה רגש) ואת גם בת מזל עקרב מה שאני למדתי בוודאות זה שבני מזל עקרב (חוץ מאלה שהמזל העולה שלהם נגדי לזה) הם לא מוכנים לתת לאף אחד לפרוע את שלוותם ולהפריע להם והם במיוחד לא נותנים שיפגעו בהם והם מסוגרים רגשית בתוך עצמם אז בואי נמשיך כתור בן מזל תאומיים אני יכול לומר לך כל כך הרבה דברים שאין לי מקום ורצון לכתוב כאן אז אני יצמצם קצת בני מזל זה הם חיבים חופש כנות הם מדברים כל כך מהר שלפעמיים קשה לעקוב אחריהם (במילים) והם כל הזמן נותים להחליף נושאים בשיחה ובכל הם לא מסוגלים לדעת מה הם יעשו מחר והם כל הזמן רצים אחרי כל מה שלוקח את תשומץת ליבם ויש להם הרבה מאוד דימיון אני אמרתי בקיצור כמה מאפיינים בסיסיים אז הוא השתמש עליך ונטע בך אשליות אם הדימיון שלו ואת בלי יכולת להתנגד האמנת בו בכל ליבך ואחרי כמה זמן שבו הוא לא חדל להקסים אותך מחדש ולנטוע בך יותר חלומות ואשליות הוא מצא משהו אחר לתעסוקתו (כי יום לפני זה הוא לא ידע בכלל שהוא אולך לעשות את זה) והלך אחרי זה בכל ליבו (אם יש לו) ועזב אותם את כמובן אחרי כל מה שקרה הגעת למצב רע מאוד שבו כל החלומות שלך התנפצו והבנת שהוא לא יודע בכלל מה הוא גרם וסלחת לו ישירות ואת עדיין לא פיענחת את זה לגמרי אז את מבולבלת ואת ניסית למצוא את התשובות באסטרולוגיה שזו טעות דרך אגב אבל לא משנה אם תרצי פירוט רב יותר והבנה מעמיקה בנושא ובמה שעבר עליך תוכלי לימצוא את מספר האי סי קיו שלי למטה (ואם יש לך בכלל אם לא תוכלי לשאול אותי כאן לפירוט) אינ לא דוגמה טובה לבני המזל הזה (תאומיים) לי יש מסירות! ועוד משהו אחד לסיום מה שהוא עשה לך ועוד זה חלק מהקשם של בני המזל הזה ואי אפשר לשנות את זה לעולם זה קשם נדיר אבל נחמד ובתקווה שעזרתי לך קצת בהבנה חלקית!(לא היה מקום רב ומאוחר!) בהצחלה בהמשך החיים ומספרי הוא 103202333 עם ה1 בהתחלה tksr

רק להוסיף...

בתור בת מזל עקרב, את יושבת 150 מעלות מתאומים, ותמיד בין מזלות כאלה יש משיכה טבעית, שאם לא עובדים עליה, היא נגמרת... בתור בת מזל עקרב את מאוד נמשכת לתאומים כי הם תמיד מסקרנים אותך, והם תמיד חייבים להיות בתנועה. בתור בת מזל עקרב את אוהבת לשחק משחקים, והרי זה בדיוק המזל שמוכן להיות פרטנר - והוא פרטנר מצויין. אבל תביני שבעוד את נקשרת אליו רגשית, אצלו המילה ``מחוייבות`` לא נמצאת במילון, למרות שאוצר המילים שלו רחב מאוד. ואהבה אצלו זה משחק, בדיוק אותו משחק שנהנית לשחק איתו בו. האבל הוא איבד את העניין מהר, כמו תמיד - הוא מאבד עניין מהר - וממשיך הלאה, אך אני בספק אם גם שם הוא יימצא את האושר... העניין הוא שבתור בת מזל עקרב, אני מתפלא שהוא הצליח ללכת, איך נתת לו? ובכן, בקשר לרגשות הנקם שהוא לא עורר בך... זה בגלל שהוא כזה ח-מ-ו-ד... ובתור בן מזל תאומים גאה - לא כולם כאלה!! ;-) שיהיה במזל טוב (עקרב) שבי

TaKSR

New member
תודה על ההשלמה

אני פשוט לא יכולתי אתמול להשאר עוד זמן על המחשב אז לא המשכתי לתת לה פרטים ואני חייב לתת לך תמיכה לא כל בני מזל תאומים כאלה בכלל לא ואת יכולה להמשיך כרגיל בחיים וכדי לך להתרחק מבני מזל זה בעתיד או שלא!

TaKSR

New member
כן

יש להם בעיה כזו לרוב ולרוב הם גם לא יודעים לסתום!

למעלה