עקרב שחור חלום

עקרב שחור חלום

בליל שבת חלמתי חלום אני נמצא בחברת אנשים ולפתע מבחין בעקרב שחור ושמן שעושה את דרכו על ירכי בואך ברכי, בתנועה קלה אני מוריד אותו מהרגל ומועך אותו בכפכפי אני מתרשם שהוא מת אחר כך אני הולך באותו מקום יחף והעוקץ של העקרב שכנראה ניתק מהזנב עודנו שם והוא חודר את עקבי והארס בפנים הרגל כואבת ומתנפחת, אחר כך ישנם שלפוחיות לאחר מכן נסעתי לי לים (בסביבות 5-6 לפנות בוקר) ושם היתה לי פגישה מעניינת שהותירה בי רושם מאוד עמוק וחזק בלב רעיונות כיוונים יתקבל בברכההההה צום קל למי שצם ולמי שלא לא נורא הכל בסדר ברכות

שכחתי לציין כי זו היתה רגלי השמאלית

והנסיעה לים היתה אמיתית אחרי שהתעוררתי

מענין

בדיוק סיפרתי לילדים על מקרה שארע באחד מטיולי. ישבנו בלילה אני, אחי וחבר נוסף סביב למדורה ושוחחנו להנאתנו כאשר החבר אמר "אה, משהו הולך עלי, מה זה?" פתאום הוא צועק עקרב, והעיף אותו עם היד ואחר כך דרך עליו עם הכפכף. נחש איפה העקרב ישב לו. עקרב = עק רב. עק= אויב, צרה, כמו מועקה או תעוקה. רב= ראה בא. עק קרב החלום אומר שיש משהו שמעיק עליך, אתה מנסה לסלקו ממך, להדחיקו ונדמה לך שהצלחת. אבל גם לאחר מכן, לאחר שניתקת בין גופו לזנבו הארסי הוא עדין מסוכן ומצליח לחדור ולהשפיע עליך דרך נקודת התורפה שבעקב ( זוכר? הוא ישופך עקב ואתה..). גם הצליל עקב מורכב מ = עק בא. מה אגיד לך דניאל יקירי, זה לא חלום נעים. שמור על עקביך, אל תתעלם ואל תסתובב "יחף"= יה חף = ללא אלוהים. במובן הכללי ולא האישי, שכן אנו חולמים את חלומם של כולם, זה אומר ש"ההתנתקות" = "ניתק"= נהייתה תעוקה. ההתנתקות טומנת סכנה בחובה. והאוייב ינסה לחדור ולפגוע דרך נקודות התורפה, מאחור, תוך כדי זינוב והזדנבות, גם את הצליל "זנב" כתבת. צר לי שאיני איש בשורות ואולי זה לא נעים לקריאה אבל זה מה שאני רואה. ושרק יהיה צום קל ושבוע טוב לכולם.

למעלה