עקרון ההדדיות בין גבר לאישה

עקרון ההדדיות בין גבר לאישה

למרות הליברליות שקיימת כיום והקידמה מה דעתכם על סוגייה קצת סבוכה בכל הקשור לזוגות,נשואים ולא נשואים. אני מדבר על חופשות ונופש בארץ ובעולם שאחד מבני הזוג מחליט לארוז מזוודה ולנסוע לבד לכמה ימים בלי בן/בת הזוג למרות סירובו של השני . האם באיזה שהוא מצב זה הורס את הזוגיות ? האם זה גורם לחשדנות לאחר מעשה בין הזוגות ? האם בכלל ניתן להחזיר את המצב לקדמותו לאחר שאחד מבני הזוג מרגיש שהצד השני "מצפצף" על בקשתו לא להישאר לבד כמה ימים?

אמממ

הקידמה והליברליות היא לא אצל כולם היא אצל מי שמחליט בשבילו לחיות כך, יש כאלו שמושפעים מהחברה ולא באמת מאמינים בזה לכן כל מקרה לגופו , אני אומרת קצת מרחק קצת בלבד גם כשיחד זה מאוד בריאאאאאא יש כלאו שמסתפקים בשעה יש כאלו בכמה שעות ויש כאלו ביותר מיום אבל במקרה שאתה ציינת אישית אני פעם ב................................................... זה בריא וזה בתנאי שיש באמת כבוד ואמון כי אז ישר החשדות עולים לפה או לפה תלוי למה נועדה החופשה ולמה אתה מבין שיש המון גורמים בלצתא לחופשה ארוכת ימים? בגדול הדעה שלי כל אחד צריך את הזמן לעצמו לא צריכים להיות דבוקים אחד לשני כל הזמן אם זה יציאה אם זה חופשה אבל קצרה בכל זאת יש גבול חחחח

עיקר הבעיתיות

נובעת מכך שהיציאה נעשתה למרות התנגדותו של אחד מבני הזוג. עוד סיבה לבעיה היא עצם ההתנגדות שמצביעה על יחס של פטרונות ושליטה.

למעלה