עקרונות מול הורמנים מתפרצים

עקרונות מול הורמנים מתפרצים

אני בת 19... לבד כבר כמה חודשים. בזמן האחרון עוברים על הגוף שלי כל מיני דברים. אני חרמנית ברמות אדירות!!! אף פעם זה לא היה לי ככה... העניין הוא.. שעד עכשיו, עשיתי כל מה שעשיתי, רק שממש הרגשתי... אני לא יכולה לחשוב על לעשות את זה עם סתם מישהו בלי שאני מרגישה משהו אליו באופן חד פעמי. (אחר כך אני ממש אכעס על עצמי. ככה אני בנויה) אבל אני חייבת להרגיע את עצמי.. אני יודעת שבנושאים כאלה כל אחד עושה מה שמתאים לו.. אבל מה הייתם עושים במקומי?

Cobe1982

New member
אני מתאפק כבר 9 חודשים...

אני חושב שאת מסוגלת גם... אבל אם את ממש חייבת, אז צאי עם מישהו, ופשוט תאיצי עניינים... אל תלכי על סתם פיק-אפ, אבל תני לעצמך חופש עם מישהו שאת יכולה להנות איתו.

pain is MY love

New member
אאוץ' מצב מבאס....

טוב אם את לא בנויה לסטוצים אז את לא בנויה לסטוצים ואף אחד לא יוכל לשנות אותך. אבל הדרך הכי טובה היא למצוא איזה יזיז זמין שפשוט יהיה שם לצידך בכל רגעי המשבר הקשים.. (מבחינה מינית אני מתכוונת) סידור קבוע ובלי דאגות מיותרות...

Lancelot99

New member
כן.. אבל למקרה שלא הבנת - זה לא מה

שהיא מחפשת בדיוק

pain is MY love

New member
כן אבל

היא במצוקה גופנית! חחחח היא לא אמרה שהיא מחפשת חבר או משהו כזה היא אמרה שהיא מחפשת זיון אבל היא לא מסוגלת לשכב עם סתם מישהו אז סטוץ לא בא בחשבון אבל יזיזות זה בדרך כלל הפתרון המושלם כי זה לא סתם מישהו (בדרך כלל זה גם איזה סוג של ידיד) אבל גם לא צריך לכות יותר מדיי זמן לחבר וקשר ואהבה וחתונה...

yardenj

New member
אל תתאפקי,זה לא לעניין

ההורמונים דורשים והם יקבלו! טוב,לא ממש,אבל זה העיקרון.לי בתור גבר אין בדיוק הרבה הורמונים-אחד שניים וזהו,אבל לבחורה זה קשה יותר,בערך 30 הורמונים ונגזרות שלהם.אז אני מבין שזה לא אותו דבר אבל שאני מרגיש ככה אני הולך על זה,בעצם,שאני לא ארגיש ככה אני אהיה בבעיה,מה אני אעשה אם אני לא ארצה בחורה?מה יקרה לי שאני ארגיש שלא בא לי?

למעלה