עקשנית, מה קורה? אנחנו פה

העקשנית

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gifנאווה, מה קורה אני פה....

לא הבנתי מה פשר הקשר....

העקשנית

New member
../images/Emo9.gifאהה, הבנתי....../images/Emo9.gif

כולם עם מועקות של תחילת השנה, ימים נוראים, ימי הסליחות, שנה חדשה.. בקיצור-כתבתי לך תגובה שנמחקה לי בטעות.... אז לא היה לי זמן להכנס כי אני עסוקה מעל לראש.... הכל חולף עם הרוח, ולכן לא נכנסתי לקטר. אם יהיה לי צורך לשתף מבטיחה לעשות זאת ולהעזר בכם. בינתיים לילה טוב ושנה טובה....

אני מבקש!

ישנתי שעה אחת בלילה שעה!!! והתעוררתי באיחור היסטרי (עשרים לשבע
) אבל הגעתי בזמן והתרגשתי מאוווווווווווווווווווווווווווווווד וקיבלנו את הכיתה הכי גדולה בביצפר (כיתה וחצי) ואני צריך להכיר את הילדים ונתנו לנו שיעורים והמון שטויות ולא יודע, הכל כל כך דפוק שם
וכל כך הרבה רוצים לעבור אלינו (כי אנחנו הכיתה הכי שווה
) עכשיו כואב לי הראש (ראיתי את הפרק של ER עם האבעבועות השחורות וזה היה ממש נורא לראות איך האנשים התנהגו במצב לחץ
) וכל היום הכנתי שיעורים בלשון אצל ידידה
והסתכלו עלי מוזר שהראש שלי התנדנד בעייפות באוטובוס טוב, אני אספר הכלללל (שלוש הודעות?
) מחר או כשאהיה צלול יותר
שנת לימודים טובה לכל הילדים שלכם! -פורג´, שיגיב מחר על העניין של המחוננים בהרחבה

העקשנית

New member
../images/Emo2.gifפור´ג ישנת פחות ממני אבל

לא יודעת מה קורה לבת שלי בזמן האחרון יש לה נדודי שינה..... והיום מסכנה נפלה שוב וקיבלה מכה ברגל, במקום הרגיש, וכבר התעוררה שלוש פעמים....לא יודעת אם זה מזה או בגלל משהו אחר. בבוקר היא הגיעה אליי, או שזה היה בלילה, כי היה חושך.... ובגלל זה קמנו יותר מאוחר-כי אני לא מסוגלת לקום כשיש לי הפרעות כאלו. מקווה שיהיה לילה שקט ורגוע-כי אם לא-אז לא נלך מחר לגן, אני פוחדת עליה בגלל הרגל. מה יהיה?

למעלה