ערבוב 2 כישופים..

• פותח הנושא CF15
  • פורסם בתאריך

CF15

New member
ערבוב 2 כישופים..

כאשר מדובר בכישופים דומים בעל מטרות דומות.. אמרתי את 2 הלחשים וההוראות עצמן היו דומות אז שילבתי.. ויצרתי מין כישוף מקורי משלי... מה אתם חושבים? למישהו יצא לעשות את זה פעם?

mbinh

New member
לא ערבוב

אבל כמעט כל הטקסים שלי משלבים כמה צורות טקסים שונות שיש להן אותה מטרה(כמובן בתנאי שהכישופים לא יחסמו אחד את השני בדרך כלשהי).

RainBird

New member
לא הבנתי- לטקס אחד היו שתי מטרות או ששילבת שני טקסים למטרה אחת?

PurpleFilth

New member
לפי מה שהיא כותבת...

לחשים דומים, מטרות דומות. מין בן כלאיים. שאלה מעניינת, אם הארכיטיפ חשוב יותר מאיך המח האישי שלך עובד. חבל שבמקרה שלה אני מניחה שאין קשר בין הלחשים לשום ארכיטיפ. לפחות הבחורה יצירתית.

למה לא?

אני אומנם מעולם לא השתמשתי בכישופים כתובים,כי אני בונה לבד את כל הכישופים שלי,אבל בעקרון,אם לשני הלחשים היתה את אותה המטרה,והבנת את מהלכם וכוונתם+השקעת בזה אנרגיה,זה יכול לעבוד.

impoloderius

New member
אישית, לא הייתי לוקח סיכון שכזה

ערבוב כישופים יכול להיות עסק מסוכן ויש הטוענים שאם הוא לא נעשה בזהירות הוא חוזר כפול 4 על המטיל

אם כבר פי 3 וגם זה רק אם אתה מאמין

בזה. ומה יכול להיות מסוכן בלערבב 2 כישופים שמטרתם וכוונתם זהה? הסיכון האמיתי יכול להיות בזה שאתה עושה כישוף ואתה לא באמת מבין אותו,קרי,אדם חסר ניסיון.

RainBird

New member
אחד מהדברים שאני חשבתי עליהם דווקא הם, שמטיל לחש לא מנוסה, עלול להשתמש באנרגיה שמתאימה ללחש אחד- ל2. בכך הוא מחליש את שני הלחשים- ומטרתם עשויה להתעכב או לא להיות מוגשמת.

gwizard

New member
או הפוך

לחזק את הלחש בגלל שני אנרגיות שונות שבאות יחד ומעצימות אחת את השניה. וכן, אני אמשיך להשתמש במונח "אנרגיות" כאוות נפשי ומי שזה לא מוצא חן בעיניו יכול ....

דווקא עם המונח אנרגיה בהקשר למאגיה

לי אישית אין בעיה. כי הוא עונה על ההגדרה: "יכולת לבצע עבודה". הרי זה בדיוק מה שאנחנו עושים עם האנרגיה הזו: מבצעים עבודה.

mbinh

New member
עינין של ניסיון

אם לכישופים אותה מטרה אז לשלב בינהם זה לא מזיק(אלא אם יש דברים מנוגדים בכישופים שאתה "ממזג")

למעלה