ערביות מכינות עוגת גבינה בשבועות?

ערביות מכינות עוגת גבינה בשבועות?

אומנם המצב רע מאד: קיצוצים וגזירות, כעס על ההנהגה המושחתת וחסרת הרגישות לשכבות החלשות (כולנו כאלה ותבדקו מה אחוז העוני בחברה הערבית), טרור מתמשך נגד נשים... אני לא אדבר אפילו על העולם הערבי, על סוריה השכנה, שנטבחים בה עשרות כל יום והמנהיגות מקלפת גרעינים כאילו ששום דבר לא קורה...

בעצם בלי עוגת גבינה, ותיקון שבועות. ד'כרא אל אסארא ואל מעראג' בעוד ארבעה שבועות. תהיה עוגת גבינה כשבלילה יפתח הערוץ הישיר לאלוהים, במקום חדש ואשאל: אלוהים יקר, עוגת גבינה אפויה או עוגת פירורים?!!

מוקדש לאשי, שתדע שהיא לא לבד.

ellale

New member
בסוף אני לא מכינה עוגה

בעלי ואני ממילא לא אוכלים מתוק והילדים יכינו לעצמם עוגת ביסקויטים.

איזה חמודה את שושו

את יודעת אני מאוד שמחה שאני מכירה אותך באמת
את בחורה מקסימה יפהמבפנים ומבחוץ חכמה אינטלגנטת , אני מאחלת לך כל טוב

אתמול התנדבתי וליתר דיוק אולצתי להתנדב זה חובה!מטעם מקום עבודה לעזור לארגון בהכנות לקראת החג 3 שעות ביליתי בחברת נשים שקנו מצרכים לכבוד החג ואני רוצה להגיד לך שהמפגש עם הקהל והנשים עשה לי רק טוב, הרגשתי את הטוב לב והתמימות ושמחת החיים הבסיסית של העם שחיי כאן שסך הכל רוצה לחיות .
חזרתי הביתה עם תובנות ועם הידיעה שאני אוהבת ונאהבת גם על ידי זרים גמורים ושמה שאתה משדר לעולם אתה מקבל בחזרה .

תצלמי את העוגה {:

זה הדדי, חביבתי

את יודעת שאני מעריצה אותך... אין כמו חברת נשים. בתקופה האחרונה אני נפגשת בעיקר עם חברות, עד ששני חברים זכרים העירו לי מה קורה לאחרונה שאני נפגשת רק עם בנות. זה מאד נוח! לפני שבועיים עשיתי קניות עם חברה טובה, ונכנסנו לשירותים שהסתברו יוניסקס. ושאלתי את החברה שהייתה בפנים: "למה יש כאן גברים?". היא צחקה ואמרה שזה מיותר מאד. אישה מבוגרת שחיכתה צחקה, ואמרה לשתינו: באמת מיותר, אפילו לנושא ההן אתן לא צריכות אותם". החברה שלי חשבה שהאישה המבוגרת הסיקה שכנראה אנחנו חברות גם במיטה.

מסכימה איתך

פעם לא ממש הסתדרתי עם נשים , בעבודה הקודמת הערביות לא ממש אהבו אותי והקנאה היתה אחת הסיבות , היום שלרוב אני עובדת רק עם גברים אני ביחסים מאוד טובים גם עם הנשם כנראה שזה עניין של גיל ומעמד .

למעלה