ערביי יפו מוחים, אנחנו נשיב מלחמה

THE WIZARD 55

New member
ערביי יפו מוחים, אנחנו נשיב מלחמה

שלא נראתה כמוה... אז מה יש לנו שם..רוצים להעביר את בית הקברות המוסלמי ביפו.. ב-1966 נמכר המקום על ידי בעליו, ולמרות זאת ב-1977 קברו שם, כולם השתאו על האומץ, אבל הקבר לא פונה, ומאז נקברו שם אנשים... סוגיה מאוד בעיתית.. קודם כל, קברו שם, למרות שהשטח נמכר, אבל לא פינו אותו וכך נתנו לגיטימציה לשאר האנשים לקבור את מתיהם.. ועכשיו רוצים לפנות אותו.. מה דעתכם...

מוחמד5

New member
זה חלק

מתהליך הרחקת ערביי יפו מעירם. זה לא המקום המוסלמי היחידי שחומדים אותו,מסגד חסן ביק מותקף על בסיס יומי,ודבר לא נעשה נגד זה. הכניסו ליפו משתפ"ים בכדי להרוס את המרקם החברתי, אבל נכשלו., שימי לב - שגם הדרוזים ציינו אתמול את יום האדמה הדרוזי . 23\3 , המדינה הזאת נגד כל מי שלא יהודי.

mike00

New member
מוחה,אתה מעודד עבריינות!!!

את התלונות והטענות שלך אתה מוזמן להפנות למי שמכר את הקרקע,אף אחד לא הצמיד אקדח לראש לחותם.... הוגשה הצעת רכישה,ההצעה התקבלה.......בזה נגמר הסיפור!! אם אתה חושב שהצדק עם המוכרים אז אתה עבריין לא קטן מהם!!

מוחמד5

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo18.gif

בהמשך לדברים שנכתבו בעבר וכיום, אנשי הווקף הם היו נציגים של ממשלת ישראל,הם מונו ע"י ממשלות ישראל ,והם מכרו את הנכסים המוסלמים, הדבר לא קרא רק ביפו ,אלא בעוד ישובים. כלומר ממשלות ישראל דאגו "לשדוד" את נכסי הערבים (בעצם המישכו בתוכנית הפקעת הנכסים מידיהם של הערבים)

mike00

New member
את כל הטענות שלך אתה מוזמן לעלות בכתב

בשלושה העתקים ולשלוח לוואקף החמוד של המגזר הערבי שדואג לאינטרסים שלכם הכי טוב שאפשר....
איך זה שבעניין "מסגד אל אקצא" הוואקף מתאים לכם וכשמדובר במקרים מהסוג של בית הקברות של יפו הוא פתאום נהיה נציג הציונים
כמו שכבר אמרתי קודם,לא משנה מה יקרה ישראל תמיד אשמה,נכון מוחה?

כנראה שזה סוג של מלחמת התשה...

משהו דומה למתקפת DoS על שרתים... הנחת היסוד היא שבאיזשהו שלב יישבר לציונים מההאשמות הבלתי פוסקות, ובסופו של חשבון יחליטו שיותר משתלם להם...... לוותר על הציונות ו...........לנקוט יד קשה באמת כנגד התוקפים

mike00

New member
יש להם את כל הזמן שבעולם.....

למה לדעתך לא פותרים את בעיית הפליטים במדינות ערביות סביבנו?? הם מחכים שדעת הקהל לגבי הציונות תכורסם ושעם הזמן הציונות פשוט תעלם.... לא יקרה לעולם!!

מוחמד5

New member
אני מכיר את מרצ

בעצם ,וליתר דיוק הצטרפתי לרצ - אז - בימים ההם כשולמית אלוני הובילה את המפלגה- בשנת 1984-3 , הייתי חבר פעיל ,עד לאיחוד עם שינוי(של אז) ומפ"ם ,. הייתי חבר מועצה עד לבחירות בהן נבחר יוסי שריד, לאחר ששולמית פרשה. בשלב הזה

אכן סוגייה מאד בעייתית... ואותי משך משהו..

"התושבים היו די מופתעים מאומץ הלב שהפגינה משפחת המת", סיפר משהראוי, "כולם היו במתח, אבל הקבר לא פונה. התברר, שצעד זה תרם לנחישות המאבק הציבורי. קברים רבים נוספו למתחם. אנשים ידעו שפה הם לא יוותרו. הרגשנו שזה על החיים ועל המוות". משום מה זה מצלצל לי מוכר, ודווקא עם דברים שנשמעים תמיד מכיוון הימין הקיצוני: "נתנו להם להבין שיש כאן יד רכה, וחשבנו שהם יגידו תודה - אבל אצלם זה לא כמו אצלנו. את היד הרכה הם רואים כחולשה, הם מבינים שמותר להם עכשיו להרים ראש". אז מה, אבא ימיני צדק? ממשלת ישראל היתה צריכה לנהוג כמו שאר מדינות האזור כברברית ולפנות את הקבר? ועוד משהו לא הבנתי: הרי מישהו קיבל פעם כסף עבור האדמה הזו. מדוע לעזאזל התושבים דורשים מהממשלה לפצות את הקונה, שבסוף לא יכול ליהנות מהקרקע שרכש - ולא מצפים שמי שקיבל את הכסף יחזיר אותו? האם זה שוב פעם סימפטום "הציונות אשמה"?

למעלה