שום קשר ל"עם הנבחר", מה הקשר?!
לא יהיה שיוויון מוחלט או ביטול מוחלט של האפליות (אני מתכוון בייחוד לאפליות ברמה הלאומית) מאחר ו"שיוויון" כזה מבטל את המדינה היהודית והופך את היהודים למיעוט, מחזיר את היהודים 70 שנה אחורה ומבטל את כל מה שהם עשו 120 שנה אחורה. חוקי או"ם הם דבר חשוב וטוב כל עוד לא חותרים תחת ישראל ופוגעים בה. לדוגמא "זכות" השיבה, זו התאבדות מצידינו, לכן זה בכלל לא משנה אם זה בא מהאו"ם או מאירגוני זכויות אדם, אם זה הכי צודק והומני בעולם - זה פוגע בנו ואם זה פוגע בנו זה אוטומטית פסול!!!. החיפושים לדעתי מוצדקים ביטחונית בדיוק כמו שמוצדק מבחינת שירותי הביטחון מאז רצח רבין לשים עין טוב טוב על מתנחלים קיצוניים. מבחינתי אנשים שפוטנציאלית תמוכים בזחלקה או שייח סלאח או בני הכפר ראוי שיבדקו אותם טוב טוב. כן אני יודע שזה נשמע רע וזה לחלוטין לא הוגן עבור המתונים...נו טוב, אין מה לעשות ואני לא איזה ליברל פוליטקלי קורקט מלוקק. תקציבים? כן, תוכניות מתאר? כן, רווחה, חינוך, בריאות? כן כן כן, אוטונומיה? חס וחלילה! זה יתחיל תהליך מאד מסוכן, בסוף עוד הם ירצו מדינה בתוך מדינה בגליל וואדי ערה. פצצה מתקתקת? מתפוצצת? סבבה, כבר היו אירועי אוק' פעם אחת וב48' היתה נכבה, אני חושב שנדע מה לעשות כאשר חלק מאזרחי המדינה יחשבו להתפוצץ לנו בפנים.