ערביי ישראל והמדינה המודרנית!!

מצב
הנושא נעול.

אלוני.

New member
אכן

במגזר הערבי והבדואי ישנה בעייה קשה. תפקידה של המדינה הוא לפתור את הבעיה הזו תוך שיתוף פעולה עם המנהיגות המקומית ועם התושבים , לתושבים יש תפקיד בעניין , ותפקיד גדול . לגבי תפקידה של מדינת ישראל בעניין , אכן אני מסכים איתך שיש לעשות הרבה בכיוון הזה , והרבה הרבה . מדינת ישראל הינה מדינה צעירה מאד, למרות הנטייה שלנו לראות בה מדינה מגובשת היא עדיין לא כזו , ישנן במדינה אוכלוסיות גדולות מקופחות והרבה אחרות החשות מקופחות . בין אם זה בעיירות הפיתוח או ביישובים הערביים. חלק מהבעייה נובע מכך שחלק מהאוכלוסיות המקופחות אינן חיות בתחושת שייכות או זהות עם המדינה בכל המישורים , וזה לא מכוון רק לגבי אוכלוסייה ערבית . לגבי היהודים מאתיופיה ומרוסיה כדבריך , צר לי על גישתך אם כי אני מבין אותה , מדינת ישראל הוקמה לצורך הזה והיא לא תחדל מכך- לעולם !. מה שמעניין בעיניי הוא שהטענה הזו נשמעת מהמגזר שנמצא בדיוק בצד השני שלך , מה דעתך ?

paulg

New member
מדינת ישראל מודרנית?עוד בלוף של הציונות

זה אחד השקרים הגדולים ביותר שכל שילטון מנסה להעביר.זה מזכיר לי את המישטרים האפלים הטוטאליטאריים באירופה.הם אמרו שהכל בסדר בעוד שהמצב היה הפוך.אגב, לתושבים הערביים אין חובה לשלם מיסים כי גם החרדים לא הולכים לצבא ולא משלמים מיסים. החרדים מוצצים את הדם של כולנו ואנו הפראיירים מסבסדים אותם.אז,חברים, אנן רחוקים מאוד ממודרניות.אנו חיים במעין חשיכה ושקר עצמי.

מצב
הנושא נעול.
למעלה