ערבים, אחרי שהוכחנו שאין עם פלסטיני

Dexter5

New member
ערבים, אחרי שהוכחנו שאין עם פלסטיני

פלסטין שייכת ליהודים, ושידיעותיכם מושתתות על תעמולה, מה דעתכם לעבור לירדן/מצרים/מדינה ערבית אחרת/מדינה אירופאית ? יפתור לנו הרבה בעיות, לשני הצדדים .

אתה בטוח שאתה בן 13 ?

האיי קיו שלך שואף לאפס. אסור לפתוח שרשורים כך סתם וללא סיבה מוצדקת. אתה רוצה להגיב בנושא מסויים - תגיב. אל תכתוב הבל הבלים בשרשורים חדשים !!

Dexter5

New member
אני דורש לחסום אותה !

חוץ מהעלבות וגידופים אין לה מה עוד לומר.

מה זה הוכחנו??

עם כל מה שרשמנו פה, אפשר להוציא אנציקלופדיה שלמה על המיתוס הפלסטיני.

הMפצח

New member
Dexter5 ../images/Emo45.gif

webguy

New member
לא הוכחת כלום ..

הרי כל עם החל להווצר מנקודה מסוימת .. העם הפלסתנאי בעצם התחלי להתהוות עם קום מדינה יהודית מאחר ומדינות ערב סירבו לפתור את בעית הפליטים בתוכם ואז נוצרה הבעיה של קבוצת אנשים חסרי בית ומולדת משלהם והם כיום העם הפלשתיני ..!!

Dexter5

New member
נכון, כל עם נוצר בשלב מסוים

אבל, האם העם הפלסטיני נוצר ? אם כן, מה הבעיה להוכיח לי שהוא קיים ?

webguy

New member
אנחנו יצרנו אותו ..

ברגע שכבשנו את יהודה ושומרון ולא הגענו להסדר שלום עם ירדן ..... והמלך הירדני חוסיין וויתר על יהודה ושומרון לטובת הפלשתנאים נוצר העם הזה .. בהסכם אוסלו למעשה מדובר בהכרה בעם הפלשתיני ...הנה היו כבר בחירות שם ...איך אפשר לטעון שהוא לא ישות נפרדת ועצמאית ..? הוא עם ..לא כל עם חייב מדינה ...היו דיבורים על אטונומיה .. הרי אם לא מבחינה ערכית ..הרי מבחינה מעשית הסכם אוסלו הכיר בעם הפלשתנאי ... !! זה חלב שנשפך ... אי אפשר לטעון היום שלא קיים עם פלשתיני הטעויות נעשו כבר . יכולנו אחרי מלחמת 1967 להגיע להסדר כלשהו עם ירדן ומצרים .. עדיף היה הסדר עם חוסיין זה היה הרבה יתר פשוט .. חלב שנשפך ..!!

webguy

New member
הערבים יותר חכמים מאיתנו בנושא הזה ..

הם ראו את הבעיה עם הפלשתנאים ... זרקו את זה עלינו ..!! מצרים וויתרה על עזה ... וירדן על הגדה ..!! אם עזה היתה נשארת בידי המצרים לא היה שם חמאס הם כבר היו עושים שם סדר ..!!! לא היתה בכלל בעיה בדרום ... הנה רצינו התנחלויות ..חשבנו שהשטחים זה לעד ...לא השכלנו לראות את הנולד ...ועכשיו אנחנו תקועים עם קבוצה דתית קיצונית פאנטית ..מי יודע אם יהיה פעם פתרון ..?

Dexter5

New member
העם הזה נוצר בגלל ששיחררנו את ארצנו

זה נשמע לך הגיוני ? אם מחר אשתלט על הקיבוץ ייווצר עם חדש ? איפה ההיגיון ? לא כך בודקים אם קיים עם, בודקים לפי הקריטריונים הבאים : 1]תרבות משותפת הבלעדית לקבוצה ספיציפית (שעליה דנים אם היא עם או לא) - לערבים ול"פלסטינים" יש תרבות משותפת, ולכן אי אפשר לומר שיש לפלסטינים תרבות משלהם . 2]שפה משותפת הבלעדית לקבוצה ספיציפית - לערבים ול"פלסטינים" יש אותה שפה, ערבית . 3]מנהגים משותפים הבלעדיים לקבוצה ספיציפית - לערבים ול"פלסטינים" יש את אותם המנהגים, גם ככה הקריטריון הזה בעל משקל ערכי נמוך מאחר וגם קיבוצניקים מחזיקים בתרבות נפרדת מאשר שאר האנשים . 5]היסטוריה בלעדית - כמובן שלא, עד ימים אלה ההיסטוריה של ה"פלסטינים" והערבים היא אותה ההיסטוריה . המסקנה המתקבלת היא : אין עם פלסטיני .

webguy

New member
נשמע הגיוני ..

כל מה שרשמת מתאים לפלשתנאים ... עם מי בדיוק נעשה הסכם אוסלו .... איך תקרא לקבוצת אנשים שבחרו להם ממשלה בחסות ישראל והעולם ..? תגיד לי מה זה משנה איך תגדיר אותם ..? תקרא להם השד מהירח ...מה זה משנה מדינת ישראל הכירה בהם ..!! בגלל הגדרה מעורפלת אתה חושב שאתה תקבע מי עם ומי לא ...? ולמה הישראלים עם ..? נראה לך שיש לי משהו משותף עם החרדים ..? אני לא רואה שום דבר ...התרבות שלי שונה ... הלבוש שלי שונה .... הכל אחרת .. אני משרת בצבא והם לא .... נו.. אז אנחנו לא עם ..?

Dexter5

New member
זה משנה

כי אין להם ליגיטימיות על הארץ הזו, מאחר ואם הם פלסטינים, אז יש פלסטין, מולדת, אם יש להם מולדת, יש להם בעלות על אותה המולדת, וזוהי נוסחה שגויה במקרה שלנו מאחר ואין פלסטינים, אין פלסטינים --> האדמה לא שייכת להם, זה הכל . ולא אכפת לי שמדינת ישראל הכירה בהם, להזכירך מדינת ישראל הכניסה את רב המרצחים ועוד 40 אלף רוצחים לשטח ישראל, זה אומר שגם אני צריך לעשות את זה ?? הישראלים לא עם, אלא אם כן אתה מתייחס לכינוי עם ישראל, ושוב, יש לך משהו משותף עם החרדים כי אתה דובר את אותה השפה, יש לך את אותה ההיסטוריה, יש לך מקור גיאוגרפי משותף ואמנם יש אין לך את אותה התרבות, אבל העניין של התרבות הוא המאפיין הכי פחות חשוב מאחר ואם הוא היה חשוב יכולתי להגיד שהקיבוצניקים הם עם, שהמושבניקים הם עם וכיוצא בזה .

webguy

New member
אם אתה רוצה להיות שייך למשפחת העמים ..

כן ..אתה צריך לקבל את זה ... בוצעה הכרה הדדית בין אש"פ לישראל ..!! זה בוצע בתאום ובמעורבות של המעצמות הגדולות .... ממשלת רבין היתה ממשלה ריבונית שנבחרה ע"י העם בבחירות ..ובמדינה דמוקרטית זה מחייב אותך ..!! איך יראה העולם אם כל שלטון שיבחר יבטל מוסכמות חתומות ומוכרות עם מדינות אחרות ..? להזכיר לך גם ביבי שעלה לשלטון אמר שהוא מחויב להסכם למרות שהתנגד לו נמרצות .. הוא לחץ ידי ערפאת והעביר לו את חברון ...שבעקבות זאת אם זכור לך באה פרשת חברון-בראון הידועה לשימצה ..

Dexter5

New member
באמנת אש"ף יש דרישה להשמדת ישראל

בזמן הסכמי אוסלו היו פיגועי ענק, החל מ1995 נהרגו 1600+- איש מפיגועי טרור, אני לא הולך לציית להסכם שגרם לישראל לאבד כ"כ הרבה יהודים, ולאבד כ"כ הרבה סיכויים לשלוט על אדמתנו, כאשר בוצעו פיגועי טרור מטעם פת"ח (ובוצעו) ההסכם איבד מתוקפו והופר ע"י אש"ף, ולכן, אין אנו מחוייבים אליו יותר . וגם לא ממש אכפת לי מה ביבי עשה..באמת שלא .

מוחמד5

New member
שום תאוריה ואף הוכחה

לא תעזור. שני המעמים כאן ,ולשניהם אין ברירה אלא לחשוב על עתיד משותף ,עתיד טוב יותר ילד. וזאת עובדה.

Dexter5

New member
לא תברח מהעובדות, לא תברח מהעובדות

הוכיחו לך שאין עם פלסטיני, תתמודד ., הוכיחו לך שאין עם פלסטיני, תתמודד .

למעלה