ערבים טובים..

THE WIZARD 55

New member
ערבים טובים..

נהג מונית כבן 50 מאור יהודה, נחטף אתמול (חמישי) על ידי שני פלשתינאים לשטחי הרשות הפלשתינית, וחולץ כעבור כמה שעות בידי כוחות הביטחון הישראליים. בשעת צהרים ביום חמישי עלו למכוניתו ברמת גן שני פלשתינאים, וביקשו ממנו להסיעם לכפר קאסם. בדרך השתלטו השניים על המונית והורו לנהג להסיעם לכפר ג'מעין שבשליטת הרשות הפלשתינית. על פי המשטרה, במהלך הנסיעה, איימו השניים על הנהג וחבטו בראשו. כאשר הגיעה המונית לשטח הרשות, נטלו שני הפלשתינאים את כספו ומכשיר הטלפון של הנהג, והורידו אותו בצד הדרך לפני שנמלטו. נהג המונית המבוהל נכנס לאחד מבתי הכפר וביקש עזרה. בני הבית איפשרו לו להתקשר לגיסו, תושב אור יהודה, שמיהר לעדכן את משטרת מחוז תל אביב בעניין. אז לא כולם חרא..

גידעון1

New member
בחרת בדוגמא חצי טובה

הכתבה מספרת על פלשתינים שתפסו נהג מונית גנבו ממנו את הרכב ואת כספו והשאירו אותו בשטחים ובכך הסיכון לביצוע לינץ היה גדול. כישראלי אני מאוד מודה למשפחה הפלשתינית שארחה אותו והתנהגה בצורה הומנית

חחחח את רצינית?

ממש מוסר ההשכל של הסיפור הזה שיש ערבים טובים
שני ערבים נכנסו לו למונית נתנו לנהג מכות שדדו אותו ולפי הסיפור גם לקחו את המכונית בסוף ואז איזה משפחת ערבית שגרה באזור נתנו לו להתקשר מהבית שלה.. ומוסר ההשכל ש לך עוד פעם יוצא מחשיבה שהפלסטינים זה הילד המפגר, למרות שאני בטוח שלא כך את חושבת.. אבל זה שמוסר ההשכל שלך זה שיש ערבים טובים..זה טיפשי וזה הילד המפגר כי זה שהם עשו מעשה אנושי בסיסי (לעזור לאיש שבצרה קרוב אליך בלי שזה יקח ממך משהו בשום צורה) את עושה את הסיפור הזה כמסר שיש ערבים טובים

THE WIZARD 55

New member
אךך רספקטה, איתך לא יעזור כלום

רק כאפות..
תקשיב ילד כאפות, מה שניסיתי להביא בכתבה הזאת הרי בנקל אם כל הפלשתינאים היו רוצחים, היו משאירים אותו מחוץ לבית, ולא נותנים לו להכנס, ואז הנ"ל היה ז"ל ואז מה כולם היו אומרים, הנה, כולם חרא..רוצחים.. לא הבנת באמת את הפואינטה?

../images/Emo4.gif

מתי מישהו פה אמר שכל הערבים רוצחים? הבנתי את הפואנטה שלך אבל היא הזויה בוא נגיד ככה לא נראה לי יש יותר מדי אנשים שחושבים שכל הערבים רוצחים..אז מה ניסת להוכיח בזה לא הבנתי ומה שמצחיק זה שאיך שהוא הצלחת לקרוא לכתבה ששתי ערבים חוטפים מונית שודדים את הנהג ומשאירים אותו בשולי הדרך..ערבים טובים

THE WIZARD 55

New member
חחח יש לי חוש הומור...

רספקטה, כל היום מביאים לכאן כתבות על ערבים רוצחים מה קרה אם פעם אחת מישהו יביא כתבה על ערבים טובים

בחברון בתרפ"ט היו ערבים שהצילו שכניהם היהודים

גם בשואה היו ערבים ומוסלמים שהצילו יהודים - בבלקן, בצפ' אפריקה וכד'. יש גם חסידי אומות העולם ערבים ומוסלמים.

ksimeroni

New member
אנחנו יודעים שיש ערבים טובים

בפרהוד שנעשה בעירק ליהודים, קבוצה של מוסתים נאצים באה להרוג ביהודי עירק, בזכות התערבותם ואבדותיהם בנפש של האזרחים הערבים-עירקים האחרים, נמנעו אבידות הרבה יותר גדולות לקהילה היהודית המשגשגת. כלומר, נלחמו בבני עמם למען היהודים שהיו להם כמו אחים... חבל שלא מלמדים את זה בשיעורי הסטוריה בבית הספר הציוני, אבל אל לנו התרגז, זה לא באשמת הממסד הציוני, זה רק בגלל שאין מספיק זמן במהלך 6 שנים ללמד את זה, יש דברים יותר חשובים ללמוד, כמו איך ללכת מכות, לקלל, לעשן, להטיל טרור על חברים לכיתה, לגבות מהם כספים....

מה?'ערבים ערבים' רצחו 'יהודים ערבים'? לא יתכן

הייתי בטוח שזה הכוזרו-אשכנזים-ציונים.

ksimeroni

New member
כן ערבים-ערבים

רצחו יהודים-ערבים, כי הנאציזם האירופאי חדר לעירק, ובו בזמן הציונים-אשכנזים עשו פה בלגאן, בשילוב של השניים קומץ של עירקים שוכנעו ע"י הנאצים שהיהודים לא טובים לעולם, הרי תראו מה הם עושים לאחיכם בפלסטין.... והנה לך פרהוד רצחני, שיכול היה להסתיים הרבה יותר רע אם היחסים בין היהודים ליתר הערבים בעירק לא היו מעולים. ככה שכיוון החשיבה שלך היה נכון, אבל לא מושלם....

מה האשכנזים עשו לערבים ב-1941 חוץ מלספק להם

עבודה? עכשיו האשכנזים אשמים שנאצים ערבים בעיראק, בהשפעתו של הפיהרר הפלסטיני חג' אמין אל-חוסייני רצחו מאות יהודים, אנסו את הבנות היהודיות ושרפו את רכוש היהודים?

ksimeroni

New member
ברור!

האשכנזים לא עשו כלום לערבים בישראל, הם בסך הכל עשו להם טובה וסיפקו לברברים המסכנים עבודה.... מה היו עושים הערבים בלי מושיעיהם האשכנזים? הם פשוט היו רעבים ללחם עד שהגיעו לפה הציונים.... אתה מאמין לעצמך? הנאציזם חדר לעירק מאירופה (אירופה, זאת שאשמה בכל הבעיות של היהודים, אירופה, זאת שמשם ברחו האשכנזים, אירופה, לא ארצות ערב), הרעיון הנאצי לא היה נפוץ כלל בארצות ערב, עד שחדרו לשם הנאצים האירופאים, שניצלו את המלחמות בין האשכנזים לפלסטינים בישראל לתועלתם, והמרידו קומץ קטן של אזרחים עירקים,, שפרעו ביהודים לעיני הבריטים שהעלימו עין. הפרהוד היה תופעה חד פעמית שלא חזרה על עצמה גם כאשר נודע ברבים מה עושים הציונים לפלסטינים. היחסים בין העם העירקי ליהודי עירק היו מצויינים, עד שממשלת עירק עשתה יד אחת עם הציונים-אשכנזים מישראל, והפנתה עורף לאזרחיה היהודים ולפלסטינים בו זמנית.

ksimeroni

New member
גם אני גם אני!

אז קפצתי לביקור, לראות מה העניינים....
אז... מה חדש??

THE WIZARD 55

New member
נעלמת לתקופה ארוכה....

אין חדש, הכל רגיל, מדברים על פוליטיקה, מה כבר יכול להתחדש בפוליטיקה
מה שלומך?...עדיין עובדת קשה?... יללה תפגיני את כישורייך גם בשרשור האהבה:)

למעלה