ערבים לא יודעים לפרגן

ערבים לא יודעים לפרגן

מי שלא צפה בכתבתה של לוסי אהריש "המבזקנית הערבייה הראשונה בתולדות המדינה" ששודרה במהודרת שישי של ערוץ 10, הפסיד הרבה ! במיוחד אם הוא ערבי ורדף את הצלחתו. יודע שלוסי מותקפת מכל צד: היהודים צוחקים על הטעויות שלה ועל עצם היותה במעמד כזה, ולערבים לא נוח לשמוע שבת האוכלוסיה שלהם אומרת במבטא ישראלי : "הכוחות שלנו הרגו, המחבל עשה וכד'). אז לוסי החליטה להילחם בכולם וערכה כתבה עם מסר חד וברור : "בסך הכול אנחנו קבוצת ערבים צעירים ומוכשרים , תעזבו אותנו בשקט" אבל, בזה לא נגמר.. מצ"ב הכתבה (שמחייבת רמקולים כמובן ) אך למי רוצה לקרוא עוד : בכתבה התראיינו שחקני עבודה ערבית, יוסף (גו) סוויד ועוד . הם טוענים שהבעיה זאת אנחנו "הערבים" שלא יודעים לפרגן בכלל . צפייה נעימה

עגייב

New member
שילכו לחפש

טובים לרייטינג הם אולי כן, מוכשרים הם לא..עם כל הכבוד ללוסי,היא נראית טוב, אבל אני לא מסוגל לשמוע אותה קוראת חדשות

עגייב

New member
כולם קקות חוץ ממירה עוואד

היא באמת מוכשרת בכל התחומים שהיא עושה, גם שרה יפה והיא שחקנית מעולה

עגייב

New member
אוקיי

אבל לוסי באמת עילגת..היא עושה לי חור באוזן כשאני קורא את המבזקים שלה....אבל היא נראית מעולה על זה אין ויכוח

חחחח

לא ראיתי אף פעם את המהדורה שלה ואני דווקא חושב שהיא לא נראית טוב אבל דווקא אהבתי מאוד את הכתבה הזאת שלה

מוחמד5

New member
חחחחחחח

אני בהצחלה מאוד פירגנתי ומאוד התלהבתי מהמלך של ערוץ 10. עם הזמן הכל דעך אצלי. השיא היה באזכרה לערפאת, שלחו אותה בתור כתבהת ,והיא אמרה : זאת הפעם הראשונה שלי כאן ,אני לא מסוגלת להבין מה קורה סביבי...... כמובן שהכתבה הייתה על "הבנים ",כתבה שחשפה את חולשתה. יש בי געגוע לאספהן בהלול שייתה כבתת בערוץ 10. היא עולה עליה בהרבה לגבי הסרה עבודה ערבית, אנחנו נפתח דיון אחר.

למעלה