ערבים מטומטמים למען הכיבוש

ערבים מטומטמים למען הכיבוש../images/Emo4.gif

קבוצה חדשה: "ערבים למען ישראל" יום שלישי, 25 במאי 2004, 13:19 מאת: מערכת וואלה! "הערבים אינם צריכים לנהוג באופן נואש" (צילום ארכיון: רויטרס)סופרת ילידת עזה שחיה בארה"ב מנסה להעביר לעולם הערבי מסר של תמיכה בישראל וביהודים. 'הרבה ישראלים מביעים תמיכה והזדהות עם הפלסטינים, עכשיו תורנו', היא מסבירה

כל הכבוד להם

כל הכבוד להם. וזה רק מוכיח את מה שאמרתי בעבר, לא כל הערבים רעים. איתם אני באמת מוכן לנהל מו"מ, ולאנשים כאלה אני כן מוכן לתת את פלסטין ואת ירושלים המזרחית. ישראל מדינה יהודית, פלסטין מדינה ערבית. הם אנשים מאוד חכמים, והם לא "למען הכיבוש". "הערבים אינם צריכים לנהוג באופן נואש", סימן שהיא מוכנה לפנות לשיחות שלום ולהשיג את פלסטין בדרכים של שלום ופשרה.

ועוד משהו

הם, לעומת ערפאת, מסתכלים על העובדות. בוא באמת נסתכל על העובדות. הם עזבו בלי שהם ראו חייל ישראלי אחד, אבל זו גם לא אשמתם - מי שאמר להם לעזוב היו המנהיגים שלהם. נכנסנו ליש"ע - אבל נכנסנו לשם רק במלחמת ששת הימים, ולא אנחנו התחלנו עם המלחמה. אני נגד מדינה דו לאומית בישראל, אני בעד מדינה יהודית בישראל. מה שאני כן מוכן לעשות זה להחזיר את ישראל לגבולות 67' (חוץ מרמת הגולן, אותו אני לא מוכן למסור) ולתת לערבים להקיים בשטחים שכבשנו ב 67' מדינה ערבית-פלסטינית שבירתה ירושלים המזרחית. את הפליטים הערביים אני לא אחזיר למדינת ישראל, אבל אני כן מוכן ליישב אותם בפלסטין.

כל הכבוד להם

קבוצה חדשה: "ערבים למען ישראל". "הערבים אינם צריכים לנהוג באופן נואש", סופרת ילידת עזה שחיה בארה"ב מנסה להעביר לעולם הערבי מסר של תמיכה בישראל וביהודים. 'הרבה ישראלים מביעים תמיכה והזדהות עם הפלסטינים, עכשיו תורנו', היא מסבירה. אני אומר, כל הכבוד להם. וזה רק מוכיח את מה שאמרתי בעבר, לא כל הערבים רעים. איתם אני באמת מוכן לנהל מו"מ, ולאנשים כאלה אני כן מוכן לתת את פלסטין ואת ירושלים המזרחית. ישראל מדינה יהודית, פלסטין מדינה ערבית. הם אנשים מאוד חכמים, והם לא "למען הכיבוש". "הערבים אינם צריכים לנהוג באופן נואש", סימן שהיא מוכנה לפנות לשיחות שלום ולהשיג את פלסטין בדרכים של שלום ופשרה. הם, לעומת ערפאת, מסתכלים על העובדות. בוא באמת נסתכל על העובדות. הם עזבו בלי שהם ראו חייל ישראלי אחד, אבל זו גם לא אשמתם - מי שאמר להם לעזוב היו המנהיגים שלהם. נכנסנו ליש"ע - אבל נכנסנו לשם רק במלחמת ששת הימים, ולא אנחנו התחלנו עם המלחמה. אני נגד מדינה דו לאומית בישראל, אני בעד מדינה יהודית בישראל. מה שאני כן מוכן לעשות זה להחזיר את ישראל לגבולות 67' (חוץ מרמת הגולן, אותו אני לא מוכן למסור) ולתת לערבים להקיים בשטחים שכבשנו ב 67' מדינה ערבית-פלסטינית שבירתה ירושלים המזרחית. את הפליטים הערביים אני לא אחזיר למדינת ישראל, אבל אני כן מוכן ליישב אותם בפלסטין. כל הכבוד להם, יש אם מי לדבר.

ועוד משהו,

זה כבר מוכיח שהימין הקיצוני הפשיסטי, גם טיפש. הימין כל הזמן אומר שכל הערבים תומכים בטרור, אז הנה ההוכחה שהימין טועה.

נראה לי שאתה מסתכל על העניין...

...בצורה די שגויה. יכול להיות שדווקא מצב כזה יביא לאחווה בין יהודים וערבים ויצור אירגון סולידריות למען מאבק משותף של הפסקת הכיבוש ושלום בין שני העמים. מעבר לזה, למה תמיכה ביהודים היא העמקת הכיבוש? כמו שיש שאומרים שתמיכה בערבים היא העמקת הטרור- זה מעוות, מכיוון שכשם שלא כל ערבי הוא מחבל גם לא כל יהודי הוא כובש.

למעלה