ערבי מת על אגמוש ילהה סבבוש חג שמח חג שמח אגם ...........................
פ פופוש3 New member 30/6/06 #1 ערבי מת על אגמוש ילהה סבבוש חג שמח חג שמח אגם ...........................
ה היללי 2 New member 30/6/06 #3 חג../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif ומה ניסגר אמאאא ...חחחחחחחחחחח
א אייללוש New member 30/6/06 #4 אני גם בשוקינג../images/Emo12.gifוד"א היללוש../images/Emo26.gif בעקרו טל ועדי היו שמות תמיד שמתי לב אבל שיהיה
אני גם בשוקינג../images/Emo12.gifוד"א היללוש../images/Emo26.gif בעקרו טל ועדי היו שמות תמיד שמתי לב אבל שיהיה
ה היללי 2 New member 30/6/06 #5 אהה כן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif כל עוד הם לא אמרו לי כלום זה בסדר ו...האיש הזה ערבי אממאא איזה אנשים מוזרים יש בעולם הזההה
אהה כן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif כל עוד הם לא אמרו לי כלום זה בסדר ו...האיש הזה ערבי אממאא איזה אנשים מוזרים יש בעולם הזההה
א אייללוש New member 30/6/06 #6 נכון../images/Emo12.gifהן לא היו פה לכן אבל אני סתם אמרתי כי שמתי לב שכל הודעה כמעט הן שמות
א אייללוש New member 30/6/06 #8 למה תתחלקו../images/Emo6.gifסתם../images/Emo3.gifשמעי../images/Emo26.gif אני התאהבתי ב- וכולם גונבים לי ותו ואני לא יכולה לעזוב אותי אז כמו שכולם שמים את שלי אני שמה את שלהם
למה תתחלקו../images/Emo6.gifסתם../images/Emo3.gifשמעי../images/Emo26.gif אני התאהבתי ב- וכולם גונבים לי ותו ואני לא יכולה לעזוב אותי אז כמו שכולם שמים את שלי אני שמה את שלהם
ש שיר חולה על אגמי New member 30/6/06 #9 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif?../images/Emo35.gif?