ערב אוסקר...

שירקית

New member
ערב אוסקר...

אוקיי...אתמול בלילה הייתי בערב אוסקר ביבנאל (החור בו אני גרה), למרות שלא הייתי אמורה לבוא,קראו גם לקורסניקים לבוא... יעל2-ראיתי אותךךךךךךךך....אבל לא היה לי נעים לקרוא לך, המדריכה שלי ביררה לי מי את... אולי גם את ראית אותי... בקיצקץ...הסרטים היו יפים(חלקם) ואתם יודעים מי זכה? השבט שליייי... ואת האמת? נדמה לי שזה סתם בגלל שאירחנו למה הסרט לא היה יותר מידי מדהים...אבל חפיף..למה לי להתלונן? היה צחוקים בבריכה,למרות שלא נכנסתי (אל תשאלו אותי למה...דווקא רציתי)ובעיקר רקדתי עם בגד ים בחוץ... היו צחוקים...

י ע ל 2

New member
את חולה???

למה לא באת להגיד שלום?????? לא בסדר.. אני יכול להיות באה לבקר אותכם בקורס מסכם!! אם ההסעה תצא אחרי שבע.. מה שכנראה לא יקרה.. כי אני עובדת אבל אולי אני יחליף משמרת.. תהיו לי בריאים שלוש שעות נסענו עד שהגענו אליכם.. איך נראת? איפה היית? אם רקדת סימן שהייתי לידך כי דחפו אותי למים איפה שכולם רקדו.. גם אני לא רציתי להכנס.. דחפו אותי.. אם מי רקדת אולי ראיתי אותך.. אז אני אחפש אותך בקורס מסכם..

י ע ל 2

New member
דרך אגב....

לא בטוח שראית אותי.. כי יש לנו עוד יעל אחת גדוד.. מה לבשתי? אם אץ זוכרת ואז נראה אם זאת אני...

שירקית

New member
ממממ...רגע את לא חמשושית?

היעל שאני ראיתי היתה בלונדה (או שטנית) עם משקפים...:) פלוס חולצה קרועה..:) אני הייתי עם בגד כמו בתמונה ששמתי לכם..ואל תדאגו זאת לא אני...זה מקטלוג... רקדתי שמה עם ג´ינס ועם החזיה של הבגד ים הזה....הייתה לי על הצוואר שרשרת צמודה ענקית כזאת..(בולטת)חחחחח....אולי ראית אותי...

י ע ל 2

New member
זאת לא אני ../images/Emo10.gif

אם היא מהשב שלי אז זאת אורלי! היא בגדוד שלי אבל היא לא אני... אני לבשתי מכנסים גקינס כחול שחור, חולצה לבנה טישרט ומתחת בגד ים, ואז החלפתי למכנס שחור וחולצה אדומה.. לא משנה.. לא נראה לי שזה יעזור עכשיו.. אני אחפש אותך בקורס מסכם.. רק אני צריכה פרטים עליך כדי שיהיה קל למצוא אותך...

י ע ל 2

New member
רגע....

הייתה לי חולצה לבנה קצת גזורה.. משקפי שמש.. ויש לי שיער שטני-חום. אולי זאת כן אני.. אבל אם את מדברת על חולצה ממש גזורה ולא לבנה ומשקפים רגילים אז זאת אורלי לא אני...

למעלה