ערב אור ערב טוב ערב אור

ערב אור ערב טוב ערב אור ../images/Emo140.gif

איזה יום מוזר... התחיל בעצבים בעבודה על לקוחה שלא הפסיקה לצרוח
ובסוף התברר שלא קנתה אצלי
המשיך בביקורת מנהל אזור|שוטר| - קיבלתי 100
המשיך בביקור קצרצר של אבא שלי
גלש לשליחת SMS געגועים ל"לך"
הביע אכזבה ש"החתיך" לא בא לבקר
עבר לקרבות עם העובדים שלי שאוהדי ביתר ירושלים
המשיך בלקוחה שננעלה בשירותים והיה צריך לחלץ אותה
והסתיים ב
כשהאינדיאנים כמעט ישנים והנסיכה כבר נוחרת
ועכשיו אני עם גלידה מדהימה 3 טעמי שוקולד
אז למי בא להצטרף
ערב נפלא יקירים

טאKילה

New member
הכי אני אוהבת את הלקוחה

שננעלה בשירותים
מעניין אם היה נייר טוואלט או שהיא נגבה בשולי השמלה. היידה ערב טוב לכולם
אחתוש

גאון זאת... פשוט גאון...

יש מפתח.. סובבה 3 פעמים ננעלה סופית מזל שיש בשירותים עיתונים ושומעים מוסיקה מהחנות אחרת בכלל היתה מתחרפנת
מה שלומינו טאקוש?
היום גם מבלים לשעות הקטנות של הלילה? לא שאכפת לי... סתם פולניה שדואגת

Sסגונית

New member
בית משוגעים שלום..

כאילו... איך????? איך ננעלים בשרותים? סליחה על השאלה (מתעלפת מצחוק כאן) אבל! במקום ציבורי נכנסים בדיוק לשניה (מי שחייב) אז.. מה קרה שנעלה 3 פעמים? טוב שאין רב בריח גם... הרסת אותי אחתוש... בשירותים עיתונים ומוסיקה מהחנויות... (חחחחחחחחחחחחח) מי זאת האישה הזאת? חייבים להצמיד אותה לטאקי.. ראית? גם היום מתכננת לצאת ולבלות. חכי, בבוקר נראה הודעת גבינות ויין. אה.. ועוד משהו אחתוש..
בא לי, מה תעשי לי הא?

מיקו 42

New member
זה כלום

סתם סתם אחתוש........ תגידי......... יש לך יומן אירועים? אני אחרי אירועים כאלה הולך לאישפוז נול הבית של המנהלת )טאקי( איזה סדר מופתי..או רמז לססגוניתי?

Sסגונית

New member
סתם??????

ויכוחים עם אוהדי בית"ר (ס'תכלו עליי) זה סתם? מכניסים בכיס הקטן את זאת מהשירותים.. (עוד לא נרגעתי ממנה חחחחחחחח) הקטע עם העיתונים והמוסיקה - תור במספרה בחיי. אז - מה יש לנו הערב? אחתוש באתנחתא מיום מטורף (אפשר להבין חחחחח) מיקו שרוצה להפגין.. סליחה להתאשפז מול בית המנהלת ש.. הלכה (שוב) לערב גבינות ויין - (אין, היא מעלימה אותי סופית מחר חחחחחחחח) וססגונית ש.. יושבת בשולחן מלא בניירות בזוקה (מה קרה, בודקת עתידות). אז, מה בתוכנייה?

מיקו 42

New member
לכי על זה

חממי את המנהלת לפני כמה שנים היא ארגנה מפגש על החוף בבת ים הי פיצוץ של מפגש כל אחת הביאה מטעמים..אני רק טעמתי אז הנה לך תוכניה זה לא כתוב בבזוקה

למעלה