ערב בטיחות

ערב בטיחות

מאחר ואיני יודע מה בדיוק אורגן ע"י מי. אני רוצה פשוט להודות לכל המשתתפים באירגון הערב אירגון למופת, מעולה רציני ווענייני. אין ספק שהאגודה מתחילה לחזור לימי הזוהר הרחוקים תודה רבה

y u v 12

New member
מצטרף לברכות, כל הכבוד על ההשקעה.

בפעם הבאה צריך רק לתאם גם את מזג האוויר

תמונות שקיבלתי באדיבות אלדמע הצלמת

תודה לקובי שמאחסן את זה עבורנו(לזמן מוגבל למי שרוצה להוריד)

מצטרף למברכים. היה מבורך ונעים, תודה לכל

מי שהקדיש מזמנו וממרצו. מעודד לראות שקמים דורות חדשים והספורט לא הופך רק לנחלת מספר זקנים. ואולי כל הצעירים המצטרפים יתעודדו מכך שבזכותנו הם רואים שלספורט הזה אין בעצם הגבלת גיל.

ג ל נ ט י

New member
מצטרף למתפעלים

ארגון מצוין ואוכל טעים. הדרכה תמציתית, עניינית ומקיפה, כל הכבוד דודו - מזמן לא ראיתי מישהו שמדבר בגובה העיניים ולענין מבלי לקשקש ולנפפנף ידיים כמו שקרה לנו בעבר. כל הכבוד

David Gerby

New member
ראשית מגיע כל הכבוד ותודה ליובל../images/Emo45.gif

על הרעיון וההשקעה, השימוש הנכון בתקציבים ובאנשים. תודה לכל מי שעזר להקמה - לצדר על הציוד, לניר על המסך והארגון מהבית, למיקי, עמירם, עומר וחגי על ההספד המרגש, ועוד רבים שיובל "סינג'ר". אני בטוח שהגולשים החדשים נחשפו לאגודה מפרגנת ומחבקת יותר מאז כניסתי לספורט לפני 10 שנים. השנה עומדת להסתיים וכולי תקווה שבשנה הבאה דם צעיר ובעל מרץ ייקח את האגודה והערב הזה כדוגמה ויהפוך את זה לסטנדרט. זה לא בשמיים.

nadavAridan

New member
באמת כיף להכנס ככה לתחום

ולראות שיש גם הווי מסביב לספורט ואנשים שעוזרים ושמחים לשתף וללמד. תודה.

חגי

New member
אבל החידוש הגדול היה באמת

העובדה שכנראה מתחיל להתגבש דור חדש לאגודה. להגיע למפגש ולראות שאני לא מכיר 50% מהנוכחים זה בהחלט השיג ויש לזקוף אותו בעיקר לגיא ועוזריו. כל הכבוד ...רק אל תגזימו, לא צריך יותר מדי גוזלים חדשים.

Hawk17

New member
ערב אדיר

שמחתי להשתתף. שמחתי לעזור ולתרום. השילוב הזה של דור חדש שהגיע+ ערב מאורגן מקצועית- גם מבחינת תוכן וגם מבחינת לוגיסטיקה (יוזמה ברוכה של היו"ר)+ ליגה לפני הערב , עשה לי רק חשק לעוד ... וחשק להמשיך לתרום ואף יותר... כל הכבוד ליובל ודודו. עומר. מנהל ליגה ד.2 2007 במיל'.
(כי נגמרה הליגה). עכשיו נשארו רק התוצאות הסופיות והכרזה על מנצחים.

למעלה